PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Hytera PoC rádió rendszer

A Hytera cég a digitális rádiótávközlési rendszerek vezető gyártója. Egyre bővülő PoC rádió termékcsaládjukban az alapfunkciós készülékek mellet a különleges, u.n multimode adóvevők is megtalálhatóak, melyek a PoC rádiórendszer mellett a "hagyományos" URH sávokon működő digitális rádiórendszerekben is képesek működni, mintegy "hidat képezve" a két rendszer között. A könnyen kezelhető, strapabíró Hytera PoC rádió rendszereket megelégedéssel használják ügyfeleink, közöttük több, folyamatos munkarendben dolgozó mentő,- és biztonsági szolgálat is.

A Hytera PoC rádiók esetében elkülönül egymástól a rendszer működéséhez szükséges PoC szerver szolgáltatás, valamint a készülékek mobil-internet kapcsolatát biztosító adatátviteli szolgáltatás (WiFi kapcsolat vagy SIM kártya).

A Hytera PoC adóvevőkhöz a szerver szolgáltatást cégünk biztosítja. Számítógépeink egy redundáns szünetmentes áramellátást biztosító, 10 Gbit/s nemzetközi és 20 Gbit/s belföldi sávszélességű adatkapcsolati sebességgel rendelkező, közvetlenül a gerinchálózathoz csatlakozó budapesti adatközpontban kerültek elhelyezésre, ahol a Supermicro Intel Xeon E5-2620v2 alapú gépek 99.95% -os rendelkezésre állást biztosítanak. A professzionális kialakítású, magyarországon üzemelő informatikai háttérnek köszönhetően szolgáltatásunk késleltetési ideje rendkívül alacsony és a szigorú hazai GDPR előírásoknak is megfelel. Az általunk forgalmazott készülékek vételára tartalmazza a szerver szolgáltatás első éves költségét, a második évtől szolgáltatás hosszabbítási díjcsomagokkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

A Hytera PoC adóvevők csekély, 16-56kbit/s-os adatátviteli sebességű internet kapcsolatot igényelnek, mely normál használat mellett kevesebb, mint 1GB havi adatmennyiség használatot jelent. A készülékek adatkapcsolata a beépített WiFi egységgel vagy SIM kártyát használva, a mobiltelefon szolgáltatók 2G/3G/4G hálózatára kapcsolódva jöhet létre.

A WiFi hálózaton keresztül történő internet kapcsolat például irodaházakban illetve szállodákban lehet költséghatékony alternatíva, ahol már ki van építve az épület-együttes teljes, jó minőségű WiFi lefedettsége.

A nagyobb (WiFi ellátás nélküli) területen mozgó PoC rádiók esetében valamelyik mobiltelefon szolgálató rendszerén keresztül biztosítható a készülékek internet kapcsolata. A Hytera PoC rádiók kártyafüggetlenek, így bármelyik hazai vagy külföldi szolgáltató nanoSIM kártyája behelyezhető, Ügyfeleink használhatják a saját, céges flottájukba tartozó SIM kártyákat éppen úgy mind az általunk biztosított, kedvező árú mobilinternet szolgáltatást.


Miért válaszd a Hytera PoC rádiórendszert ?


- Megbízható, kedvező árú, hosszú üzemidejű PoC adóvevő készülékek, 2 év garanciával

- Rádióengedély nélkül használható, országos - vagy akár európai - lefedettségű rendszer

- Alacsony induló,- és üzemeltetés költségek. Nem szükséges drága infrastruktura (átjátszó állomás) kiépítése, üzemeltetése

- Magyar PoC szolgáltató, megbízható, professzionális szerver rendkívül alacsony késleltetési idővel, GDPR megfelelőséggel

- Kártyafüggetlen készülékek, akár a saját céges flottás, akár az általunk biztosított SIM kártyával használhatóak

- Csoporthívások és privát beszélgetések lehetősége, tetszőleges számú beszédcsoport (csatorna) létrehozható

- Diszpécser szoftver a mozgó állomások térképes nyomkövetéséhez és a beszélgetések rögzítéséhez (opcionális szoftver)

- Gateway funkció (opcionális eszköz), meglévő, "hagyományos" adóvevőkkel is kapcsolódhat a rendszerhez vagy összekötheti telephelyeit.


6termék16
6termék16
Szűrés
Üzemmód
Frekvenciasáv
Gyártó
Adóteljesítmény
Extra funkció
Kijelző