+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

Motorola CLK446 pmr adó vevő

Ingyenes házhozszállítás

A Motorola Solutions formás CLK446 rádió adóvevője kiválóan illik a profi megjelenéshez és környezethez. Hihetetlenül sokoldalú, könnyű és emellett kényelmes viselet, nem hasonlít egyetlen hordozható rádióra sem, amelyet korábban használtál. A Motorola CLK446 egyszerre ikonikus kialakítású, kiváló teljesítményű és tartós. Karcsú alakjával, különféle audió lehetőségeivel és intuitív ergonómiájával egyszerű de mégis nagy teljesítményű, hatékony eszköz. A dolgozók azonnal tudnak egymásnak segíteni, gyorsan tudnak válaszolni a vevőknek, és az egész vállalaton belül felgyorsítják a szolgáltatást. 

Motorola CLK446 funkciók:

Személyesség és hatékonyság egyben

A Motorola CLK446 egyedi kialakítása a teljesítmény feláldozása nélkül professzionális képet vetít a cégről a vevőnek. A hozzá használható tartozékok széles választékával a készüléket felcsatolhatja egy nyakba vetett zsinórra, felcsíptetheti a zakójára vagy övére, de viselheted kényelmesen a csuklódon vagy a karodon is. A csillogó LED kijelzőn bármilyen megvilágításban jól láthatsz minden fontos állapotjelzőt, például az aktív csatornát, a hangerőt és egyebeket.

Olyan karcsú és könnyű, hogy új értelmet ad az adóvevőnek

Úgy tervezték a mérnökök a Motorola CLK446-ot, hogy mindig kényelmes és sokoldalú legyen. Az antennát beépítették a készülék házába, hogy kisebb és formásabb legyen. Mindössze 98 mm hosszú és 13,5 mm vastag, igazán könnyen hordozható és tartható. De ne gondold, hogy a jó kinézet minden – akár a többi Motorola rádió, ez a készülék is elviseli a mindennapok megpróbáltatásait.

A LED kijelző bármilyen megvilágításnál jól olvasható

A Motrola CLK csillogó LED kijelzőjén egyetlen gombnyomással minden fontosabb állapotjelzőt megtekinthetsz, például az aktív csatornát, a hangerőt, a szkennelési üzemmódot és egyebeket.

A készülék, amely olyan jól működik, mint amilyen jól kinéz

Ezzel a hordozható rádióval a nyüzsgő boltban és a csendes hotelfolyosón egyaránt egyszerű és könnyű a kommunikáció. A Motorola elismert technológiájával a dolgozók zaj és zavarok nélkül hallják egymást. Biztos lehetsz benne, hogy az egész területen tisztán és megbízhatóan halljátok egymást.

Tetszőlegesen viselhető

Válaszd a munkahelyedhez és stílusodhoz legjobban illő tartozékot: csak pattintsd be a nyakba vetett zsinór, karpánt, csuklópánt, övklipsz vagy mágneses klipsz gombját a rádió közepén található aljzatba, és kész. A beépített hangszóróval a felhasználók tisztán hallják az üzeneteket, illetve a diszkrétebb kommunikációhoz használhatnak többféle fülhallgatót, amelyekkel nem zavarnak másokat.

Intuitív kezelőszervek

A könnyen kezelhető hangerőszabályozóval és menübeállító gombokkal a rádió beállításai könnyedén módosíthatók, és a változásokat rögtön láthatod a LED kijelzőn. A nagyméretű adás-vétel kapcsológomb a készülék előlapján található, könnyen megtalálható és kezelhető odanézés nélkül is. Emellett a hangos bemondási funkcióval könnyen navigálhatsz a menüben is, ha nem tudod nézni a kijelzőt.

Motorola CLK446 kulcsfontosságú funkciói:

Megnövelt hatótáv: A Motorola CLK446 7400 négyzetméteren és 6 emeleten át képes kommunikálni. Az aktuális lefedettség a terepviszonyoktól és a környezettől függ.

Hangos bemondás: Hangutasításokkal segíti a navigációt a rádió menüjében.


Automatikus kikapcsolás: Ha két órán át nem észlel forgalmat a készülék, akkor az akkumulátor kímélése érdekében automatikusan kikapcsol.

Hívásjelző hangok: Háromféle hívásjelző hang közül választhatsz.

VOX (hangvezérelt adás-vétel kapcsolás): A kezeid használata nélkül tudsz adásra kapcsolni.

Felhasználói programozó szoftver (CPS): A felhasználói programozó szoftver segítségével egyedi csatorna hangjelzéseket és egyéb funkciókat állíthatsz be.

Hosszú akkumulátor élettartam: Akár 10 órás üzemidőt biztosít 0,5 watt teljesítménynél (a CLK446 PLUS 9 órát nyújt 1 wattnál) 5/5/90 kihasználtság esetén. A tényleges idő a kihasználtság függvényében változhat.

Antibakteriális bevonat: A kemény polikarbonát ház olyan antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meggátolják a baktériumok és gombák elszaporodását a rádió felületén.

Megbízható és tartós: Kialakítása és tesztelése a 810 C, D, E, F és G jelű katonai szabványok szerint történt, többek között a hőmérsékleti hatások, rezgések, alacsony hőmérséklet és páratartalom tekintetében.

Motorola CLK446 doboz tartalma:

  • 1db CLK446 rádió
  • 1db CLK446 quick start guide
  • 1db CLK446 user manual
  • 1db Fali adapter
  • 1db PMLN7409A egy férőhelyes töltőtalp
  • 1db HKNN4014A LiIon akku 1300 mAh
  • 1db HKLN4529A fejszett
  • 1db PMLN7078A rugós övcsipesz
Garancia
1 év
Extra funkció
kompakt méret
53 000 Ft+ÁFA (br. 67 310 Ft)
Összehasonlítás
Kérdés a termékről