Sennheiser TourGuide 2020 idegenvezetői rendszer

Nézet:
Sorrend:

Az SK 2020-D TourGuide adóegység magas szintű professzionális csoportos túravezetésre ad lehetőséget. A rendszer a zsebadó és egy fejmikrofon vagy csíptetős mikrofon kombinálásával tökéletes mozgásszabadságot biztosít a túra alatt. Így mindkét kezét szabadon használhatja egy tárgy bemutatásához, illetve mondanivalójának nyomatékosításához. Az adóegység könnyen és kényelmesen működtethető, és rendkívül masszív. A hátsó megvilágítású kijelző mutatja a kiválasztott csatornára, a rádiójelre és az akku töltöttségi szintjére vonatkozó információt. A mikrofon- és a vonaljelek számára biztosított két aljzat gondoskodik a változatos felhasználási lehetőségekről. Például egy külső audio forrásból (pl. egy hordozható CD-játszóról) zenét közvetíthetsz az adóegységen keresztül, és közben folytatod a beszédet, vagy elnémíthatod a mikrofont.

200 000 Ft+ÁFA

HDE 2020-D stethoset TourGuide vevőegység a 2020-D digitális Tourguide rendszer kényelmesen viselhető vevőegysége. Ez az igazán egyedülálló eszköz egy vevőegységet és egy fejhallgatót egyesít magában és számos előnyt kínál felhasználójának. Ezt követően a hallgatóságnak csak a legszükségesebb eszközt kell viselnie. Mivel az eszköz egyetlen darabból áll, többé nem kell tartani a kábelek összegubancolódásától! A nagyteljesítményű akku biztosítja, hogy az eszköz akár 8 órán keresztül is képes működni. Nem számít, hogy városnézésen vagy gyárlátogatáson kell idegenvezetned, a TourGuide 2020-D használatával a túra biztosan zavartalan lesz. A stethoset vevőegység levételkor automatikusan kikapcsol, ami kedvezően befolyásolja az akku élettartamát. A túra végeztével, illetve a következő túrát megelőzően az idegenvezetőnek többé nem kell minden egyes szettet külön ellenőriznie. A túra résztvevői a vevőegységen elhelyezett forgóvezérlő segítségével a készülék levétele nélkül állíthatják a hangerőt. Egy LC kijelzőn jól láthatóan leolvashatóak a hangerőre, az elem töltöttségi szintjére, a vételi jel minőségére és a hallgatott csatornára vonatkozó információk. A középső gombokkal a csatornák egyszerűen beállíthatók és szabályozhatók. A hatótávolság kültéri túrák esetén kb. 100 m, beltérben kb. 50 m.

92 598 Ft+ÁFA

Az EZL 2020-20L töltőtáskát úgy tervezték, hogy nagyon felhasználóbarát legyen. Azon túl, hogy helyet ad a TourGuide rendszer összes alkotóelemének, a táska a vevőegység és az adóegység számára töltőállomásként is szolgál. A vevőegységek számára húsz, míg az adóegységek –vagy azok tölthető akkucsomagja – számára két töltőhely áll rendelkezésre. A töltőtáska egyik lenyűgöző funkciója a Copy (másolás) gomb. Nem kell mást tenned, mint egyetlen csatornát a megfelelő csatornára állítani, majd megnyomni egyszer a Copy gombot és a táskában található összes többi vevőegység rögtön ugyanarra a csatornára kapcsol.

377 244 Ft+ÁFA

SR 2020-D, sokszorozódj okosan! Legyen szó bármilyen produkcióról, a kompakt, csúcstechnológiát képviselő SR 2020-D adóegység tökéletes hangzást kínál, pontosan a megfelelő módon. Használatával a konferenciák vagy bemutatók egyszerre akár 8 nyelven is tolmácsolhatók. Egyéb audio tartalmak is kiválaszthatók CD-ről, DVD-ről vagy IT hálózatról. A bejelentésekhez természetesen mikrofonokat is csatlakoztathatsz és a rendszert a buszos- vagy hajós túrákra is magaddal viheted.

Az adóegység nagyon könnyen és kényelmesen kezelhető. A fontos paraméterek – úm. a kiválasztott csatorna vagy a vonal-/mikrofon bemeneti szintek – a hátsó megvilágítású kijelzőn ellenőrizhetők.

228 976 Ft+ÁFA

Tedd teljessé a Sennheiser Tourguide rendszert az EK 2020-D vevőegységgel! Legyen szó konferenciáról, idegenvezetésről vagy hallássegítő alkalmazásokról, ez a rendkívül masszív és sokoldalú zsebvevő kiváló hangzást és egyszerű használatot biztosít vendégeid számára. Az EK 2020-D fejhallgatóval vagy indukciós nyakhurokkal is használható, így a felhasználók a T-coil tekerccsel rendelkező hallókészüléken keresztül is hallhatják a hangot. A digitális átvitel optimális vételi minőséget biztosít, kültéren max. 100 méteres, míg beltérben max. 50 méteres hatótávolságban. A vevőegység háttérvilágítással rendelkező kijelzője egy pillantásra áttekintést nyújt az összes fontos információról. A zsebvevő természetesen stethoset vevőegységekkel rendelkező kevert rendszerekben is használható.

EK 2020-D: mindenkinek megfelelő. Vendégeidnek csak csatlakoztatniuk kell a fejhallgatót vagy az indukciós nyakhurkot a vevőegységhez. És már kész is! A vevőegység kényelmesen az ingzsebhez csíptethető, vagy a nyakba akasztva is hordható. Ha nem érkezik jel, vagy nincs csatlakoztatva a fejhallgató, illetve a nyakhurok, a vevőegység az akku élettartamának növelése érdekében automatikusan kikapcsol. A működési idő max. 16 óra.

86 772 Ft+ÁFA

Az L 2021-40 csoportos töltőt kifejezetten fix alkalmazásokhoz tervezték. Max. 40 vevőegység tárolható benne, melyek behelyezést követően automatikusan újratöltődnek, hogy felkészülten várják a következő eseményt. Az L 2021-40 ugyanakkor ethernet interfészként is szolgál, így egy központi PC-n keresztül előre kiválasztható az aktív csatorna az egyes vevőegységekhez. Maximum 125 csoportos töltő (max. 5000 vevőegységgel) csatlakoztatható a PC-hez. A CC 2021 vezérlő szoftver egyszerű programozott beállításokat kínál, így egyetlen kattintással kiválaszthatod és kijelölheted a csatornákat. A felhasználók és a kisegítő személyzet könnyen ellenőrizhetik, hogy mely állomás mely vevőegységei vannak felkészítve egy adott nyelv vagy program fogadására. A konfigurálás problémája már a múlté!

548 346 Ft+ÁFA

SKM 2020-D - kézimikrofonba beszélve tudsz a legkönnyebben szólni közönségedhez. Ha a túra egyik résztvevője feltesz egy kérdést, csak add át neki a mikrofont, és mindenki tisztán fog hallani mindent. Egy szakértővel készített interjú a közönség előtt még érdekesebbé teszi a túrát.

Az SKM 2020-D hatékonyan csillapítja a nemkívánatos háttérzajt. Az adóegység masszív, kezelése pedig egyszerű és kényelmes. A hátsó megvilágítású kijelzőn ellenőrizheted a csatorna és az akku státuszát. Az újratölthető akku 8-órán keresztül képes biztosítani a túravezetéshez szükséges áramot. A túra végeztével az akkucsomag az EZL 2020-20L töltőtáskában gyorstölthető, ahol egy tartalék akkucsomag tárolására és töltésére is van egy plusz hely.

228 976 Ft+ÁFA
Nézet:
Sorrend: