PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

URH adóvevő bérlés

URH adóvevő bérlés
URH adóvevő bérlés

Egy rendezvény sikerének kulcsa a megbízható, kristálytiszta kommunikáció.

Cégünk bérelhetö professzionális walkie talkie készülékekkel, rádiórendszerekkel áll a rendelkezésetekre.

 

NAGY HATÓTÁVOLSÁG ZAVARMENTES KAPCSOLAT HOSSZÚ ÜZEMIDŐ


Adóvevő készülékeink a hobbi célú walkie talkie készülékek adóteljesítményének 8-10-szeresével üzemelnek, garantálva az üzembiztos, nagy távolságú rádiókapcsolatot.


Professzionális URH frekvenciákon üzemelő walkie talkie készülékeinkkel akár 16 db egymástól elkülönített, egymást nem zavaró rádiócsatornán folyhat beszélgetés egyidejűleg.
Strapabíró, IP54 védettségű készülékházzal rendelkező walkie talkie készülékeink nagy kapacitású LiIon akkumulátorral rendelkeznek a több mint 10 órás üzemidő érdekében.

 

KÉZI ADÓVEVŐK

Az ergonomikus kialakítású, mindössze 240g "súlyú" készülékek több mint 12 órás üzemidővel rendelkeznek. Az UHF sávú működés kristálytiszta beszéd érthetőséget, a beépített beszédtitkosító pedig lehallgathatatlan kommunikációt biztosít. A bérelhető szettben természetesen headset is található, így diszkrét használatuk is megoldott.TELEPÍTHETŐ ADÓVEVŐK

A gépjárművekben vagy fix állomásként telepíthető készülékeink a kézi rádiókénál jobb hatásfokú, nagyobb hatótávolságú kommunikációt biztosítanak, ezért irányítási pontokon történő használatra javasoljuk őket.

ÁTJÁTSZÓ ÁLLOMÁS

A többhelyszínes illetve kerületi / városi rendezvényeknél a megfelelő rádiós lefedettség biztosításához átjátszó állomásra is szükség lehet. Ebben az esetben a hordozható készülékek ezen a "jelerősítőn" keresztül kommunikálnak egymással.BÉRLETI DÍJAK


Kézi adóvevő   
(szett: 1db adóvevő, 1db gyorstöltő, 1db headset)

1.000,-Ft + ÁFA / nap / szett

Telepíthető adóvevő   
(szett:  1db adóvevő, 1db tápegység, 1db antenna)

5.000,-Ft + ÁFA / nap / szett

Átjátszó állomás (nagyobb területi lefedettséghez)

Kérjed árajánlatunkat !

Műszaki felügyelet biztosítása

Kérjed árajánlatunkat !


1 hétnél hosszabb időtartamú bérlésekre egyedi árat biztosítunk !GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 Kik bérelhetnek nálatok adóvevőket ?
Bérelhető adóvevőinket vállalkozások illetve egyesületek számára ajánljuk rendezvények lebonyolításához, személybiztonsági illetve egészségügyi feladatok koordinálásához, a szervezési munkák gördülékenyebbé tételéhez. Készülékeink dolgoztak már (a teljesség igénye nélkül) utcabálon, fogadáson, filmforgatáson, esküvőn, céges rendezvényen, csapatépítő tréningen, autóversenyen, maratoni futáson, vitorlásversenyen, nagy méretű szállítmány kísérése során.

 Hol használhatóak az adóvevők ?
Bérelhető eszközeink Magyarország területén belül bárhol használhatóak. Elkülönített frekvenciasávokon dolgoznak, így nem okoznak zavart más rádiós eszközök illetve más rádiós szolgálatok készülékeinek működésében.

 Mekkora az adóvevőitek hatótávolsága ?
Az adóvevők hatótávolságát a használatuk helyszíne, annak beépítettsége befolyásolja, így egzakt adatokkal sajnos nem tudunk szolgálni. A kézi adóvevők egy telephelyen belül, egy-egy épületen belül, a sportpályán és nagyobb tereken biztos, hogy kifogástalanul fognak üzemelni. A többhelyszínes rendezvényeken és a nagyobb kiterjedésű sportversenyek helyszínén, így például autóversenyek illetve kerékpár versenyenyek esetében viszont várhatóan egy átjátszó állomás (jelerősítő) használata is szükséges lesz. Bérelhető adóvevőink több száz rendezvényen dolgoztak már, így többnyire látatlanban / telefonon is meg tudjuk mondani, hogy az adott helyszínen mire lehet számítani, de a legbiztosabb megoldás, ha a rendevény előtt egy készülékpárt elkértek és kipróbáltok a helyszínen. Ennek ráadásul költsége sincs...

 Mennyi az adóvevőitek üzemideje ?
Bérelhető adóvevőink mindegyike nagy kapacitású LiIon akkumulátorral rendelkezik. Tapasztalataink szerint 10-12 órás használati idővel érdemes számolni, mely az inkább csak "fülelő" rádióállomások esetén jelentősen több,-, míg a sokat beszélő, így például a kiemelt irányító szerepet ellátó készülékeknél kevesebb is lehet. Aggodalomra azonban nincs ok, mivel rádióink teljes töltési ideje mindössze 3 óra, így például a szünetekben a töltőre helyezve gyorsan visszapótolható az elhasznált energia. Ráadásul "pót" akkumulátorokkkal is tudunk szolgálni, így az akku csere miatti kiesés ideje is csak pár másodperc.

 Milyen adóvevők bérelhetőek nálatok ?
A "flotta" Motorola és Icom gyártmányú, professzionális URH készükékekből áll. Ennek köszönhetően strapabíró, nagy hatótávolságú és üzembiztos készülékekkel állunk a rendelkezésetekre.

 A készülékeitek együtt tudnak működni a mi céges  adóvevőinkkel ?
Igen, ez is megoldható! Picit több előkészületett illetve szervezést igényel, hiszen pontosan tudnunk kell, hogy milyen készülékeket használtok, milyen frekvenciákon és beállításokkal dolgoznak azok. Legyszerűbb és leggyorsabb megoldás ezekben az esetekben, ha egy meglévő adóvevővel befáradtok az irodánkba, ott számítógép vagy rádiókommunikációs tesztműszer segítségével kiolvassuk belőle ezeket az adatokat.

 Milyen időtartamra bérelhetőek az adóvevőitek ?
1 és 365 nap között bármekkora időtartamra bérelhetőek az adóvevőink. Az 1 hétnél hosszabb időtartamú bérlésekre egyedi árat biztosítunk !

 Speciális kommunikációs igényeket is meg tudtok oldani ?
Tegyetek minket próbára ! :-)
Bár a legtöbb rádiórendszer telepítési munkánk rutinfeladat , jó pár esetben kérnek tőlünk Ügyfeleink "meredek" dolgokat is. A "meredek" szó szerint is értendő, már sziklán, alpin technikával is építettünk ki rádióállomást :-) , de rádióztunk más, legalább ennyire izgalmas helyszínekről és járművekből, így bakonyi túlélő túrán, speciális földalatti objektumban, védett személyt kísérve, motorcsónakból, tűzoltóautóból, helikopterből, hőlégballonból, versenyautóból is. Mivel műszaki kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkező, ízzig-vérig rádiós szakemberek, minden felmerülő Ügyfél igényre biztosítunk megoldást, ráadásul ezeket a kihívást jelentő munkákat szeretjük a legjobban ;-)

 Milyen módon jelezhetjük adóvevő bérlési igényünket ?
Kérjük, hogy első sorban az info@radiosystems.hu email címünket használjátok a kapcsolatfelvételre. Természetesen telefonon is elérhetőek vagyunk a 06 (1) 365-3496 számon.

 Mennyivel korábban kell bérlési igényünket jelezni felétek ?
A lehetőségekhez mérten minél hamarabb ! Ez különösen a nyári fesztivál időszakban érvényes, amikor gyakran az összes hadra fogható készülékünk dolgozik, de az uborkaszezont jelentő téli hónapokban is érdemes néhány nappal korábban felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen a rádiókat használat előtt programozzuk, az akkumulátorokat feltöltjük.

 Mikor és honnan vihetőek el bérelhető adóvevőitek ?
Általában a bérlési (használati) időszakot megelőző munkanapon, 9h-17h között, személyesen vehetőek át a készülékek 1107 Budapest, Fogadó utca 3 alatti irodánkban, de egyeztetést követően korábbi időpont illetve - külön költség ellenében - futárszolgálattal történő kiküldés is lehetséges.

 Szükséges kauciót fizetni a bérelhető adóvevők elszállításakor ?
Ez minden alkalommal megegyezés illetve egyedi elbírálás alapján történik. Egyes esetekben kauciót kérünk, más esetekben aláírási címpéldány, cégbírósági bejegyzés másolat illetve hivatalos pecsét alapján adjuk ki a készülékeket.

 Mikor és hová vihetőek vissza bérelhető adóvevőitek ?
A bérlési (használati) időszakot követő munkanapon, 9h-17h között várjuk vissza a készülékeket 1107 Budapest, Fogadó utca 3 alatti irodánkban. (de igyekszünk ebben is rugalmasak lenni)

 Kapunk számlát az adóvevő bérlésről ?
Természetesen ! Kiállított számlánk megfelel a hatályos jogszabályoknak, a bérelt adóvevő rendszer összetettségétől függően 7739 - Egyéb gép, tárgyi eszköz kölcsönzése illetve 6120 - Vezeték nélküli távközlés szolgáltatások kerülnek számlázásra.

 Mikor és milyen módon történik a fizetés ?
Adóvevő bérleti szolgálatásunkról a számlát a készülékek visszahozatalakor állítjuk ki. Ezt követően történik a fizetés, megegyezés szerint készpénzzel, bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással.

 Nagyon beváltak munkánk során az adóvevő készülékeitek !
 Megvásárolhatóak ?

Erre is van lehetőség ! Cégünk professzionális URH adóvevő készülékek értékesítésével, rádiórendszerek tervezésével, engedélyeztetésével és kivitelezésével (is) foglalkozik. A négy vezető rádiókommunikációs készülékgyártó, a Motorola, Hytera, Icom és Kenwood berendezéseivel állunk a rendelkezésetekre ! Nézz körül weblapunkon
Nem vásárolható!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!