Wouxun KG-R36 repülési sávú adóvevő

Tapasztald meg a kristálytiszta rádió kommunikációt a Wouxun KG-R36 készülékkel, a pilóták, a földi személyzet és a repülés szerelmesei számára tervezett felső kategóriás VHF sávú kézi reprádióval.

Főbb jellemzők:

Széles frekvenciatartomány: A teljes VHF légsávot lefedi, így biztosítja, hogy a különböző légiközlekedési frekvenciákon keresztül kapcsolatban maradjon.

Nagy teljesítménykibocsátás: Erős jelátvitelt biztosít és tiszta kommunikációt biztosít még kihívást jelentő környezetben is.

Kettős figyelő funkció: Egyszerre két frekvenciát figyelhet, így biztosítva, hogy soha ne maradjon le a fontos kommunikációról.

Tiszta hangminőség: A fejlett zajcsökkentő technológia kristálytiszta hangot biztosít, javítva a kommunikáció tisztaságát.

Tartós kialakítás: A KG-R36 víz- és porálló (IP65), így ellenáll a kemény körülményeknek is.

Hosszú akkumulátor-élettartam: Nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amelyet USB-C vagy asztali töltővel tölthet.

A Wouxun KG-R36 kiemelkedik megbízható teljesítményével és felhasználóbarát funkcióival, így tökéletes választás a repülési kommunikációhoz. Akár a földi műveleteket koordinálja, akár a levegőben navigál, ez az adó-vevő biztosítja a tiszta és folyamatos kapcsolattartást.

87 630 Ft
(69 000 Ft+ÁFA)
Wouxun KG-R36 repülési sávú adóvevő
Wouxun KG-R36 repülési sávú adóvevő
87 630 Ft
(69 000 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés