06 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

06 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

5 (1 vélemény)

Yaesu FTA-550L repülési sávú adóvevő

Rendelésre ( kb. 1 hét )
Ingyenes házhozszállítás
Extra garancia
Sikertermék !

A Yaesu FTA-550 reprádiót kézbe véve szinte vonzza a tekintetet a hatalmas (43,2 x 43,2 mm !! ) pontmátrix kijelzője illetve grafikus ikonokon alapuló, ezáltal könnyen kezelhető menürendszere. Úgy látszik a tervezőmérnökök számítása "bejött" mert a kedvező árú készülék gyorsan népszerűvé vált a repülés szerelmeseinek körében. 

Az 5W adóteljesítményű, kiváló érzékenységű reprádió a COM valamint NAV rádiócsatornákon üzemel, az új előírásoknak megfelelően 8.33kHz-es frekvencia-lépésközzel, ILS és VOR funkciókkal segítve a leszállást. A készüléket 200 db, a billentyűzetről vagy számítógépről programozható, alfanumerikusan elnevezhető memóriával látta el a gyártól, mely több mint elég a hazai repterek frekvenciáinak eltárolásához és szükség esetén gyors előhívásához.

A készülékcsomagban ( egyedülálló módon ! ) az FTA-550L reprádión, az antennán valamint a nagykapacitású LiIon akkumulátoron és hálózati töltőn kívül elemtartó, szivargyújtós töltő, headset adapter valamint USB programozó kábel is található.

Garancia
3 év
Navigáció
ILS, VOR
8.33kHz
Igen
94 900 Ft+ÁFA (br. 120 523 Ft)
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Repülőtéri frekvenciák programozása

Vásárolj Yaesu FTA-450L , Yaesu FTA-550L illetve Yaesu FTA-750L reprádiót webáruházunkban és a magyarországi repterek frekvenciáit díjmentesen programozzuk a készülékedbe !

Promóciónk a 2020.07.15-ét követően webáruházunkban vásárolt készülékekre vonatkozik. A gyártó szállítási készségében történő változás esetén fenntartjuk a jogot a promóció módosítására illetve zárására.

A korábban,- illetve nem tőlünk vásárolt készülékek programozása díjazás ellenében történik.

A programozást csak igény esetén, kérésre végezzük el, melyet a megrendelést megelőzően, a KOSÁR gomb feletti lenyíló menüben lehet jelezni számunkra. (A repülőtér frekvenciák programozását: KÉREM / NEM KÉREM)

Díjmentes programozási szolgáltatásunk igénybevevője tudomásul veszi az alábbiakat:

- A magyarországi repterek frekvenciái publikus adatbázisokból származnak, pontosságukért felelősséget nem vállalunk !

- A programozás a készülékcsomag megbontásával, a rádiókészülék beüzemelésével jár, a vállalt 3 éves garancia megtartása mellett.

- A programozást szakszervizünk végzi, terheltségétől függően 1-3 munkanapon belül, így ezen készülékek esetében megnövekedett szállítási idővel kell számolni.