PMR sávú adóvevő

A 446MHz-es sávban működő pmr adó vevő rádióink engedély nélkül használhatóak az EU tagállamok területén. Strapabíró, IP54 (vagy nagyobb) védettségű készülékházzal, LiIon akkumulátorral és gyorstöltővel rendelkeznek, ipari környezetben is megállják a helyüket. Termékeink között az analóg adó vevő-k mellett digitális üzemmódú készülékeket is találhatsz. A digitális készülékek képesek mind analóg mind digitális üzemmódban üzemelni. Előbbi lehetőséget biztosít más gyártmányú (analóg) készülékekkel való együttműködésre, utóbbi lehallgatásvédelmet és 10-20%-al nagyobb hatótávolságot biztosít.

Nagyobb adóteljesítményű, ipari kivitelű adó vevő készülékeinket ide kattintva tekintheted meg.

Nézet:
Sorrend:

Válts digitálisra ! A Motorola új, XT660d típusú digitális adóvevő készülékével olyan funkciókkal ruházhatod fel rádióhálózatodat, melyek az analóg készülékekkel megvalósíthatatlanok voltak, de a digitális készülékek közül is csak a csúcskategóriás kézi rádiók használhatták.

Egyéni és csoporthívások.
A készülék memórájában - a mobiltelefonok telefonkönyvéhez hasonlóan - 512db kapcsolatot tárolhatsz el, mely segítségével lehetőség van két adóvevő közötti egyéni (privát) hívásra, melyet csak a két résztvevő hall. Kialakíthatóak beszélgetési csoportok, melyek segítségével a csoportban résztvevő ( programozással hozzárendelt ) készülékek beszélhetnek egymással.

Szöveges üzenetküldés
A készülékek 128 karakteres szöveges üzenetek (sms) küldésére és fogadására is alkalmasak. A diszkrét kommunikáció billentyűzetről beírva és előre eltárolt üzenetekkel is ( például „most nem tudok beszélni” vagy „vettem az üzenetet” ) használható.

Biztonság mindenek felett.
A készülékek egyedi azonosítókódjának köszönhetően az elveszett készülékek távolról letilthatóak, illetve megkerülésük esetén újra engedélyezhetőek. A kritikus munkafolyamatokat végző alkalmazottak készüléke megfigyelhető, mikrofonjuk távolról aktiválható, ellenőrizhető, hogy a kezelő azért nem válaszol, mert elfoglalt vagy netalán baleset érte. A Motorola XT660d készülékek hangfelvétel funkcióval is rendelkeznek, mely üzenetrögzítőként is használható, de ellenőrzési céllal utólag is visszahallgathatóvá teszi a beszélgetéseket.


Zajos környezetben is jól hallható.
A digitális üzemmód valamint a készülékek 1.5W-os (hang)erősítője valamint nagyméretű hangszórója kristálytiszta beszédérthetőséget biztosít zajos környezetben is.


Más típusú készülékekkel is együttműködik
A Motorola digitális walkie talki készüléke analóg üzemmódban is használható, így meglévő, más típusú, pmr rádiókkal is együtt tud működni.
Segítségével létrehozhatóak kevert ( analóg és digitális ) hálózatok, megvalósítható a régi rendszerek fokozatos digitális átállása, migrációja is.


Nagy méretű kijelző
A készülék nagy méretá informatív kijelzőjén az üzemi csatorna száma ( neve ) mellet megtekinthető a hívó állomás azonosítója, a híváslista, az akku állapota , a vételi jel erőssége.

Strapabíró kivitel

Az XT660d készülék IP55 védettségű, strapabíró készülékházat kapott, mindemellett megfelel a MILSTD 810 C,D,E,F&G katonai szabványoknak is.


Készülékcsomag tartalma:

1db adóvevő, 1db akkumulátor, 1db gyorstöltő

41 300 Ft+ÁFA
Raktáron
Raktárkészlet:
raktárról (1-3 nap)

Az Icom IC-F29SR2 a közkedvelt IC-F29SR készülékek második generációs "utódja".

Míg a korábbi IC-F29SR készülékek "csak" 8 rádiócsatornán üzemeltek ( a készülék tetején található csatornaváltóval ez a nyolc rádiócsatorna volt kiválasztható különböző "alcsatorna" beállításokkal ) a második generációs készülékek az ECC/DEC/(05)01 direktívának megfelelően (melyről itt olvashatsz ), már kiterjesztett frekvenciasávon, új pmr frekvenciákon, azaz ténylegesen 16 rádiócsatornán használhatóak.

A kitejesztett frekvenciasáv miatt az első illetve második generációs készülékek gyári programja nem kompatibilis egymással, de ez egy pár perces ( és díjmentes... ) programozással orvosolható, kérjük jelezd, ha meglévő készülékparkot szeretnétek bővíteni !


- A mindössze 24.5mm "vastag" és 240g -os súlyú walkie talkie nem csak elegáns megjelenést hanem kényelmes viseletet is biztosít, mindezt IP67 védettségű, azaz vízálló készülékházban !

- Az 500mW-ois adóteljesítmény kedvező körülmények mellett akár több kilométeres hatótávolságot is biztosít.
A készülék rendelhető nagyobb adóteljesítményű, ipari sávú változatban is ! (kosár gomb felett)

- Az interferencia mentes UHF frekvenciasáv és a készülék 800mW-os (hang)erősítője kiváló beszédérthetőséget biztosít zajos környezetben is.

- Beépített inverziós beszédtitkosító gondoskodik a kiváncsi fülek elleni védekezésről.

- Az alaptartozék 1570mAh kapacitású LiIon akkumulátor akár 21 órás üzemidőt is biztosít a készüléknek


A készülékcsomag tartalma:

1db rádió, 1db antenna, 1db Li-Ion akkumulátor, 1db övcsipesz, 1db gyorstöltő


37 500 Ft+ÁFA
Változat
Raktáron
Raktárkészlet:
raktárról (1-3 nap)

A Hytera TC-446S az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező professzionális (ipari) kivitelű pmr rádiónk. Az IP54 védettségű készülékházzal 1650mAh kapacitású LiIon akkuval valamint gyorstöltővel rendelkező walkie talkie-t munkairányítás mellett nagyobb igénybevételű szabadidős használatra is ajánljuk.

Még nagyobb igénybevételű használathoz válaszd az IP67 védettségű (folyó víz ellen is védett) Hytera Power446 adóvevőt, vagy a hasonlóan strapabíró, azonban 8-szor nagyobb adóteljesítményű Hytera TC-610-es készüléket !


A készülékcsomag tartalma:

1db adóvevő, 1db ővcsipesz, 1db LiIon akku, 1db gyorstöltő

34 000 Ft+ÁFA
Raktáron
Raktárkészlet:
raktárról (1-3 nap)

A TK-3501 a Kenwood ipari kivitelű, engedély nélkül használható pmr rádiója. Csatornakiosztása, beállításai megegyeznek a gyártó korábbi professzionális walkie talkie készülékeivel a TK-3201 illetve TK-3301 típusú kézi adóvevőkkel, azonban korszerűbb elektronikát kapott és alkalmas az új, kiterjesztett pmr frekvenciák használatára is. Az ergonomikus kialakítású, elegáns, ugyanakkor strapabíró készülék a gyártó cégek egyik favorizált készüléke.


Frekvenciasáv: 446.000MHz-446.200MHz
Engedély nélkül használható az EU tagállamok területén


Csatornaszám: 16
A készülék tetején található csatornaváltóval 16 különböző, egymást nem zavaró (beszélgető)csoportot tudsz kiválasztani.


Adóteljesítmény: 0.5W
Megfelelő körülmények között akár több kilométeres hatótávolság elérésére is képes.


VOX üzemmód
Az opcionálisan rendelhető Kenwood headset-ekkel szabadkezes használat is megvalósítható


Beépített beszédtitkosító
A konverziós elven működő beszédtitkosító megakadályozza az illetéktelen személyek kiváncsiskodását. 

 


IP54, IP55 védettségű készülékház
A készülék megerősített készülékháza por és föccsenő víz elleni védelmet biztosít.

 

A készülékcsomag tartalma:

1db adóvevő, 1db ővcsipesz, 1db LiIon akku, 1db gyorstöltő

 

49 000 Ft+ÁFA
Raktáron
Raktárkészlet:
raktárról (1-3 nap)

Válts digitálisra ! A Kenwood TK-3401DE a gyártó professzionális kivitelű, engedély nélkül használható pmr rádióinak digitális változata.


A TK-3401 bár képes analóg üzemmódban is működni, azaz szükség esetén bármilyen pmr rádióval együtt tud működni, igazi 'tigriskarmait' digitális üzemmódra átkapcsolva mutatja meg számunkra. Ilyenkor az egyszerű eszközökkel lehallgathatatlan kommunikáció és a zajos környezetben is kiváló beszédérthetőség mellett megnövekedett hatótávolsággal is számolhatunk.

446MHz-es UHF sáv: zavarmentes, kristálytiszta beszédátvitel, engedély nélkül használható az EU tagállamokban

16 analóg, 32 digitális csatorna: egymástól elkülönített, egymást nem halló illetve zavaró beszédcsoportok kialakítása

500mW adóteljesítmény: kedvező körülmények között akár több kilométeres hatótávolság is elérhető

Beépített beszédtitkosító: megakadályozza az illetéktelen állomások által történő lehallgatást

VOX üzemmód: az opcionális headset-ekkel szabadkezes használat is lehetséges.

Nagy kapacitású LiIon akku: A 2-3 óra alatt feltölthető akkumulátor 24 órás üzemidőt biztosít

IP54 védettségű készülékház: Por és fröccsenő víz ellen védett készülékA készülékcsomag tartalma:

1db TK-3401DE adóvevő, 1db antenna, 1db LiIon akku, 1db gyorstöltő, 1db ővcsipesz

 

59 000 Ft+ÁFA
Raktáron
Raktárkészlet:
raktárról (1-3 nap)

• 8 analóg csatorna
• 219 szelektívhívó kód (38 CTCSS, 181 DCS)
• Professzionális kivitelű készülék (1db/csomag)
• Audió kiegészítők kompatibilisak az XTNi típuskokkal
• IP55 elleneálóság, a 810-es  US katonai szabványoknak is megfelel
• 500mW adóteljesítmény

Csomag tartalma:

1db rádió, 1db akku, 1db töltő, 1db hordtok

34 900 Ft+ÁFA
Raktáron
Raktárkészlet:
raktárról (1-3 nap)

Bemutatótermünk minden látogatójának megakad a szeme ezen az apró Kenwood walkie talkie készüléken.

Az alig féltenyérnyi, mindössze 110g "súlyú" PKT-23E aprócska mérete ellenére egy professzionális (ipari) kivitelű pmr készülék, megerősített, IP54 azaz por és fröccsenő víz ellen védett készülékházzal rendelkezik, melyben egy 1450mAh kapacitású LiIon akkumulátor biztosítja a 15 órás üzemidőt. Nagy méretű adásgombja a "hagyományos" készülékektől eltérően az előlapjára került, mely első látásra furcsának tűnhet, de a gyakorlat bebizonyította, hogy a rádió jól átgondolt, ergonomikus kialakítása miatt kényelmesen és biztonságosan használható. A bekapcsoló gombon kívül mindössze 4db kezelőszerv található a rádión, ezekkel egyszerűen beállítható a használni kívánt rádiócsatorna, a hangerő és minden egyéb funkció, köszönhetően annak, hogy a PKT-23E ékes angolsággal navigál minket a menüjében.

A strapabíró kivitel és a kompakt méret miatt szinte adja magát, hogy milyen célra kiváló választás ez az adóvevő. Jónéhány lovasiskolában használják, ahol az opcionális headsettel szabadkezes üzemmódban is használható. Szállodákban kis mérete és a diszkrét kialakítása miatt kedvelik, a takarító személyzetnek nem kell "extra súlyt" cipelnie, nyakpántra akasztva pedig a hostess-ek is szívesen használják, de akad tv stáb is ügyfeleink között, ahol utasító rendszerként üzemel.

A Kenwood PKT-23E walkie talkie-kat a gyártó alkalmassá tette arra, hogy egy 2017 januártól életbe lépett EU szabályozást (melyről itt olvashatsz) kihasználva egy kiterjeszett frekvencia sávon üzemeljen, azaz a nyolc "szokásos" pmr rádiócsatorna helyett tizenhat rádiócsatornán használható. Az új pmr csatornák (nagy)városi használat során lehetnek hasznosak, ugyanis még kevés készülék használható az új sávon, itt üzemelve tisztább (interferencia mentesebb) vétel és némi hatótávolság növekedés várható.

Készülékcsomag tartalma:

1db adóvevő, 1db LiIon akku, 1db gyorstöltő, 1db ővcsipesz.

38 000 Ft+ÁFA

A Hytera fejlesztőmérnökeinek ezúttal igencsak "magasra tették a lécet" hiszen a gyártó sikeres, egyik legnagyobb példányszámban értékesített ipari walkie talkie készülékének a Power446-nak kellett megalkotniuk az utódját. 

Úgy tűnik ismét mestermunka született, a Hytera BD505LF -et a neves elődtől megszokott strapabíró kivitel, nagy kapacitású akkumulátor és kristálytiszta beszédátvitel és nem utolsó sorban kedvező ár megtartása mellett alkalmassá tették digitális üzemmódú működésre is, így olyan extra szolgáltatások is elérhetővá váltak, mint a megnövelt hatótávolság illetve üzemidő,  nagy fokú beszédtitkosítás valamint zajos környezetben is kiváló beszédérthetőség.

Készülékcsomag tartalma:

1db BD505LF adóvevő
1db 1500mAh LiIon akku
1db asztali gyorstöltő
1db ővcsipesz

Amennyiben Hytera Power446 készülékekkel szeretnéd együtt használni, kérjük jelezd ezt megrendeléskor !

46 000 Ft+ÁFA

Akinek annak idején "bejött" az Ericsson T39 GSM készülék formavilága a Hytera PD365LF garantáltan belopja magát a szívébe !
Mindamellett, hogy a világ első DMR Tier I. ( bejelentés- és díjfizetés nélkül használható digitális dmr ) készülékéről beszélünk, a tervezők egy hosszú üzemidejű, kézre álló, diszkrét, elegáns, ugyanakkor IP54 védettségű - azaz ipari körülmények között is helytálló - készüléket készítettek el.

71 200 Ft+ÁFA

A Hytera PD505LF a gyártó profeszionális urh sávú digitális készülékének a bejelentés- és díjfizetés nélkül használható sávra "szelídített" változata.
A kézre álló, strapabíró készüléket raktárak részére, forgalomirányítási feladatokhoz valamint munkairányítás céljára ajánljuk.

84 800 Ft+ÁFA
Nézet:
Sorrend: