#maradjotthon és rádiózz

ENGEDÉLY NÉLKÜL ÜZEMELTETHETŐ KÉSZÜLÉKEK

Készülékeink engedély nélkül használhatóak az EU tagállamok területén, így nem csak most, hanem a járványt követően, hazai és külföldi nyaralás vagy síelés során is jó szolgálatot tesznek majd !
HASZNÁLATUK NEM JÁR SEMMILYEN KÖLTSÉGGEL

Készülékeink használata nem jár semmilyen költséggel, nem  szükséges hozzájuk előfizetés, nincs havidíj illetve percdíj. Csak kapcsold be a készülékeket és beszélgess korlátlanul, amennyit csak bírsz ! 
TOVÁBBI KÉSZÜLÉKEKKEL BŐVÍTHETŐ

Bekapcsolódnának a beszélgetésbe a szomszédjaitok is ? Semmi probléma ! A rendszer korlátlan számú készülékkel bővíthető, csak állítsák az általatok használt csatornára  készülékeiket és máris indulhat a korlátlan csevegés !
AKÁR 1KM HATÓTÁVOLSÁG

Készülékeink hatótávolságát a környezet és a beépítettség határozza meg. Bár ezeket a készülékeket csak néhány száz méteres összeköttetésekhez javasoljuk, kedvező esetben akár több kilométeres távolságból is tudsz beszélgetni a többiekkel. 

 

Motorola walkie talkie készülékcsalád

Motorola Talkabout T42 walkie talkie pár

MOTOROLA TALKABOUT T42

Motorola Talkabout T42 a gyártó belépő szintű készüléke. A 16 csatornás walkie talkie egyszerűen kezelhető, gyermekek is pillanatok alatt elsajátítják a használatát. "AAA" méretű alkáli elemekről üzemelnek, így a konnektor használata miatt sem kell aggódnod. Ez a típus nem rendelkezik un. szelektív hívó képességgel, így elképzelhető, hogy időnként mások forgalmazása is hallható rajta.

Különböző színekben, 2, 3 illetve 4 készüléket tartalmazó szettekben vásárolhatod meg őket.Tipp:  Használd a "maradjotthon" kuponkódot
így rendelésedet díjmentesen szállítjuk házhoz !

Motorola Talkabout T62 walkie talkie

MOTOROLA TALKABOUT T62

Felnőtteknek illetve nagyobb gyermekek részére a Motorola Talkabout T62 készülékpár használatát javasoljuk. Az egyszerű kezelhetőség megtartása mellett ezek a rádiók már hálózati töltővel és akkumulátorral is rendelkeznek, mely költséghatékonyabb használatot eredményez. Az antennájuk is valamivel nagyobb méretű a 'T42 készülékénél, mely nagyobb hatótávolságban mutatkozik meg. Ráadásul ezúttal a szelektív hívókód funkció sem marad ki a funkciók közül, így folyamatosan, akár éjszakára is bekapcsolva maradhatnak ezek az adóvevők.

Különböző színekben, 2db készüléket tartalmazó szettekben vásárolhatod meg őket.Tipp: Használd a "maradjotthon" kuponkódot
így rendelésedet díjmentesen szállítjuk házhoz !

Motorola Talkabout T82 walkie talkie

MOTOROLA TALKABOUT T82

Amennyiben fontos számodra, hogy funkciókban gazdag, már-már a professzionális készülékek tudásával rendelkező adóvevőket használj, a Motorola Talkabout T82 lesz az ideális választás. A számtalan innovatív megoldás, így például a rejtett kijelző,  kettős csatornakeresés, szabadkezes üzemmód és vibrafunkció mellett ennek a készüléknek a legnagyobb hatótávolsága valamint a strapabíró képessége is.

A Talkabout T82 rádióknak a legszélesebb a termékválasztéka. 2db illetve 4db készüléket tartalmazó szettekben, különböző audio tartozékokkal szállítva, ráadásul különböző mechanikai,- és fröccsenő víz elleni védelemmel rendelkező készülékek közül választhatsz.Tipp: Használd a "maradjotthon" kuponkódot
így rendelésedet díjmentesen szállítjuk házhoz !

Motorola Talkabout T92 H2O walkie talkie

MOTOROLA TALKABOUT T92 H2O

A Motorola Talkabout T92 készülékpárt horgászoknak, a vízpartok illetve vízisportok szerelmeseinek ajánja a gyártó. Tudásában közel megegyezik a T82 walkie talkie készülékekkel, azonban a T92 H2O ( mint a típusa jelzi ) IP67 vízálló kivitelben készül. Persze a vízálló kivitel, a víz színén lebegés és az automatikus fényjelzés / vészjelzés funkciók jelen helyzetben legfeljebb a fürdőkád vízében próbálhatóak ki, azonban jövő nyáron már "élesben" is használhatóak lesznek.Tipp: Használd a "maradjotthon" kuponkódot
így rendelésedet díjmentesen szállítjuk házhoz !


A Motorola Talkabout készülékeket szabadidős felhasználásra tervezték. Munkához és nagyobb igénybevételű használathoz válassz professzionális, ipari kivitelű készülékeink közül !