PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Blog

Csökkent a Motorola pmr rádiók ára

Radio Systems
Radio Systems
2019.04.21 13:00
Csökkent a Motorola pmr rádiók ára


Jelentősen csökkentette a Motorola a professzionális kivitelű pmr rádióinak az árát !

Az XT sorozatú készülékek megörökölték az ipari adóvevők strapabíró, IP54 védettségű  készülékházát, nagy kapacitású LiIon akkuját, zajos környezetben is jó beszédérthetőséget biztosító hangszóróját. A 16 csatornás, 446MHz-es UHF sávon üzemelő professzionális kivitelű walkie talkie készülékek kristálytiszta, üzembiztos beszédkapcsolatot biztosítanak mostoha ipari körülmények között, de gépjármű konvojok kommunikációs eszközeként is megállják a helyüket, mivel engedély nélkül használhatóak az EU tagállamok területén.


A Motorola XT420 a készülékcsalád belépő-szintű tagja. Analóg üzemmódú adó vevő, így meglévő (akár más gyártmányú illetve típusú) készülékekkel is együtt tud működni.


A Motorola XT460 -as készüléket azoknak ajánljuk, akik több felhasználói csoporttal kell, hogy tartsák a kapcsolatot. A készülék kialakítása megegyezik az XT420-aséval, azonban a rádiócsatornák közötti váltást egy LCD kijelző is segíti.A Motorola XT660d mind analóg, mind digitális üzemmódban működőképes. Előbbi lehetőséget kínál más, analóg készülékekkel történő kapcsolattartásra, míg a digitális üzemmód olyan "extra" lehetőségeket kínál mint a titkosított beszédátvitel, egyéni és csoport hívások indítása, szöveges rövidüzenet küldés lehetősége, megnövelt hatótávolság és zajos környezetben jobb beszédérthetőség.