+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

Szerver szolgáltatás

A PoC rádiók működtetéséhez adatátviteli szolgáltatás (mobilinternetet biztosító SIM kártya vagy WiFi sávú internetelérés) valamint PoC rádió szerver szolgáltatás igénybevételére van szükség.

Fontosnak tartottuk, hogy az ezidáig elérhető egyesült államokbeli, nyugat-európai esetenként távol-keleti szolgáltatások mellett egy megbízható, magyarországi PoC szerver szolgáltatás is Ügyfeleink rendelkezésére álljon. 

Az általunk kiépített és üzemeltetett rendszer egy redundáns szünetmentes áramellátást biztosító, 10 Gbit/s nemzetközi és 20 Gbit/s belföldi sávszélességű adatkapcsolati sebességgel rendelkező, közvetlenül a gerinchálózathoz csatlakozó szerver központban került elhelyezésre. A Supermicro Intel Xeon E5-2620v2 alapú szerver 99.95% -os rendelkezésre állást biztosít.

A szerver szolgáltatás mellett mobiladat szolgáltatás is szükséges a PoC rádiók használatához. Az általunk üzemeltetett szerverhez kapcsolódó PoC rádiókba bármelyik hazai szolgáltató mobiladatot biztosító SIM kártyája behelyezhető, így meglévő céges / flottás előfizetésekkel is használható a rendszerünk. Amennyiben a felhasználás helyén (kellő lefedettséggel) WiFi internet elérés biztosított, abban az esetben a működtetéshez SIM kártyára nincs szükség.

Tovább olvasom