Új jelszó kérése
   Kategóriák

    Termékek


    Icom IC-F2000 UHF sávú kézi adóvevő
    Icom IC-F2000 UHF sávú kézi adóvevő

    A féltégla méretű adóvevőknek leáldozott az ideje !

    Az Icom IC-F2000 készülékek 24.5mm -es "vastagsága" és 240g -os súlya nem csak elegáns megjelenést hanem kényelmes viseletet is biztosít, mindezt IP67 védettségű készülékházban. Mit is jelent ez ? Az 'F2000-es kézi adóvevők 30 percig károsodás nélkül elviselik a vízbe merülést 1 méter mélységig. Ez természetesen nem a normál üzemi állapotuk, de biztos lehetsz benne, hogy egy kis eső, pára, por és kosz meg sem kottyan nekik !

    Kapcsolj a tizenhatos csatornára !

    A készülékek 16 csatorna használatára alkalmasak, melyekek az adóvevő tetején található csatornaváltóval választhatóak ki. A csatornákhoz nem csak különböző fekvenciákat, hanem szelektív hívó kódokat is be lehet programozni, így elválaszthatod a különböző munkacsoportokat, például az egyes csatornán a raktárosok, a kettesen a biztonságiak, míg a hármason a takarítók beszélgethetnek, egymás zavarása nélkül.

    Biztonságból jeles !

    Az Icom IC-F2000 adóvevők beépített mozgásérzékelővel rendelkeznek, mely detektálni tudja a készülék mozgását (mozgatását) illetve dőlésszögét. A baleset vagy rosszullét miatt meghatározott ideig nem mozgó illetve fekvő állapotú adóvevő segélyhívást küldhet a többi készüléknek. Az 'F2000 adóvevők biztonsági funkciói között megtalálható az u.n lone worker üzemmód is, mely a vasútvezetők éberségi rendszeréhez hasonlóan elven működik, meghatározott időnként történő gombnyomás hiánya váltja ki a segélyhívást.

    Kiváló 5-ös minőségben veszem az adásod !

    A készülékek 800mW-os erősítője a beépített 36mm-es hangszóróval igazi nyerő párost alkot, mely kristálytiszta beszédátvitelt és kiváló beszédérthetőséget biztosít zajos környezetben is.

    Illetékteleneknek tilos a belépés !

    Az Icom IC-F2000 készülékek CTCSS, DTCS, SEL5 jelzésrendszerrel vannak felruházva, mely az illetéktelen adások kiszűrése mellett szelektívhívás funkciókra is alkalmassá teszi őket. A beépített inverziós beszédtitkosító pedig a kiváncsi fülek ellen védi a beszélgetéseiteket.

    Egy adóvevő, mely később fárad el mint a gazdája !

    Az alaptartozék 1570mAh kapacitású LiIon akkumulátor akár 14 órás üzemidőt* is biztosít a készüléknek. Ha számodra ez nem elég, a munka szünetében rakd rá az adóvevőt az intelligens gyorstöltőre, hogy utánna újult erővel állhasson munkába, vagy válassz hozzá 2000mAh kapacitású akkumulátort !
    * Adás:Vétel:Csend=5%:5%:90%, fogyasztás csökkentő üzemmód bekapcsolt állapotban


    A készülékcsomag tartalma:

    1db rádió, 1db antenna, 1db Li-Ion akkumulátor, 1db övcsipesz, 1db gyorstöltő    Vélemény írása a termékről
    Név
    Üzenet
    Értékelés

    Vélemények a termékről
    Átlagos értékelés
    1
    Túri Zoltán
    2015.04.02 11:07
    Már megrendeltem egy készüléket a webáruházból, amikor levélben kaptam alternatív ajánlatot. Ekkor telefonon átbeszéltük az eladóval, hogy mire is van szükségünk pontosan, így jutottunk el ehhez a típushoz, ami jóval komolyabb mégis olcsóbb.
    Az adóvevők nagyon profik.
    Még egyszer köszönöm!

    Webáruház készítés