Szállítási információk

Szállítási információk
Radio Systems
Radio Systems
2020.03.16 19:49

Szállítási információk és tájékoztató a koronavírus terjedését megelőző intézkedéseinkről.

2020.03.21.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy áruellátásunk zökkenőmentesen, a korábbi években megszokottak szerint működik, gyártóinktól beérkező rendeléseink során eddig nem tapasztaltunk késést. Beszállítóinkkal, logisztikai partnereinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, amennyiben változást jeleznek, erről azonnal tájékoztatást adunk honlapunkon.

Cégcsoportunk a vírushelyzetre való tekintettel a következő intézkedéseket vezette be. 

- Az üzletünkben illetve bemutatótermünkben történő személyes kiszolgálást és ügyfélszolgálatot határozatlan időre felfüggesztjük. Kérjük, kérdéseit, ajánlatkéréseit, megrendeléseit kizárólag elektronikus úton vagy telefonon, juttassa el hozzánk! A megkereséseket, ahogy eddig is, a lehető leggyorsabban igyekszünk megválaszolni.

- Csak webáruházunkban vagy e-mailen leadott rendeléseket fogadunk. Minden megrendelésről írásos visszaigazolást küldünk, majd a lehető legrövidebb időn belül, futárszolgálattal teljesítjük azt.

"A futárszolgálattal történő kiszállítás munkanapokon 8h - 17h között történik, tetszőleges magyarországi cím megadható. Az árufelvétel napján valamint a szállítás napján a GLS email-ben értesíti Ügyfeleinket a várható kézbesítési időről ( 3 órás intervallum ) . A levélben található linkre kattintva módosítható az időpont és helyszín."

A különleges jogrend alapján bevezetett 15h utáni boltzárások miatt a GLS Csomagpontokra történő kiszállítás bizonytalanná válhat, ezért ezt a lehetőséget határozatlan ideig szüneteltetjük.

A GLS futárszolgálattal történt szerződésmódosításunk alapján lehetőség nyílt az un. érintés nélküli kézbesítés igénybevételére, mely során Ügyfeleinknek nem szükséges a futárok által használt kézi számítógépet érintve, aláírásával igazolnia az átvételt.

A készpénzes utánvét kiegyenlítés jelenleg nincs korlátozva, azonban kérjük, hogy résztesítsék előnyben a szintén érintésmentes bankkártyás fizetést !

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Elérhetőségeink:

Telefon: 06 (70) 339-1284 (ügyeleti szám, kérjük részesítsék előnyben az email címünkön keresztül történő kommunikációt)

Email: info@radiosystems.hu