PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Testkamera

A testkamerákat általában a rendvédelmi szervek, a tűzoltóság valamint a mentőszolgálat munkatársai használják de egyre gyakrabban találkozhatunk velük tisztviselők, egészségügyi dolgozók, vasúti dolgozók, forgalomirányítók védelmi eszközeként is, azaz olyan munkavállalóknál, akik munkájuk során visszaélésekkel és erőszakos fenyegetésekkel szembesülhetnek.

Tanulmányok kimutatták, hogy a testkamerák proaktívak a verbális támadások és agresszió ellen, mivel mind viselőjük, mind a másik fél nyugodtabban és megfontoltabban viselkedik amikor tisztában van avval, hogy video felvétel készül találkozásuk során, ezért ezek a kamerák kiegészítő védelmet nyújtanak a fenti munkavállalók számára.

Alapvető fontosságú az igényeknek megfelelő testkamera kiválasztása. A korszerű professzionális testkamerák egyre kisebbek és könnyebbek ugyanakkor természetes elvárás feléjük a  FULL HD minőségű videó felvétel, az infravörös éjjellátó funkció, az integráció lehetősége más hordható eszközökkel sőt, az élő felvételek más eszközökre történő közvetítésének képessége is.

A Hytera testkamerái a professzionális felhasználók minden elvárásának megfelelnek, sőt, túl is mutatnak azokon, hiszen olyan innovatív funkciókkal is rendelkeznek, mint a gyártó digitális adóvevőivel való kapcsolat lehetősége - mely esetben ezen testkamerák külső hangszóró mikrofonként is képesek üzemelni - illetve a beépített LTE adatmodem, melynek köszönhetően a kemarák élő video közvetítést is biztosíthatnak az irányító személyzet részére.


4termék14
4termék14
Szűrés
Gyártó