Caltta eChat E360 kézi PoC adóvevő

Caltta eChat E360 PoC rádió adóvevő - kompakt méret, 2.4” kijelzővel, korlátlan hatótávolsággal
 

A Caltta eChat E360 kényelmesen kézben tartható mérete, jól látható színes LCD kijelzője, nagy kapacitású akkumulátora és kiváló hangereje miatt tökéletes választás lehet a legtöbb munkahelyi felhasználó számára. 

A készülék tetején található taktilis tekerő- és nyomógombbal a jól látható kijelzőn megjelenő, magyar nyelven is használható menürendszerben könnyen elérjük a legfontosabb beállításokat. A nagy kapacitású, 5100 mAh-s akkumulátornak és az asztali dokkolós töltőtalpnak köszönhetően hosszú üzemidő érhető el. És ha ez sem lenne elég, a készüléket akár USB C-type csatlakozón* keresztül is tölthetjük. IP54-es víz- és porállóság jellemzi, így ipari és nedves környezetben is használható.

A PTT gomb mellett 2 funkciógomb is található a készüléken: az egyikkel a főmenü érhető el, a másikkal pedig az üzenetek vagy a diszpécser menü. Amennyiben diszpécser program is tartozik a flottához, az SOS gombbal segélyhívást tudunk kezdeményezni a diszpécser felé. A multifunkciós gombbal tudjuk beállítani a kívánt hangerőt, tudunk váltani csatornát/csoportot, és ezzel tudunk léptetni a menüben is.

Az eChat E360 PoC internetalapú adóvevőhöz – csakúgy, mint az eChat sorozat többi készülékéhez – hagyományos és Bluetooth eszközök is csatlakoztathatók. Népszerűek a különböző vezetékes fülhallgatók, illetve a vezeték nélküli Bluetooth mikrofon és fülhallgató is, amely lehetővé teszi a kényelmesebb munkavégzést. Kínálatunkban mind a 2 típusú kiegészítő megtalálható.

*USB töltő és USB C-type töltőkábel opcionális kiegészítőként külön rendelhető.
 

A Caltta eChat PoC adóvevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

 • Biztos hatótávolság
  Dolgozz bármilyen körülmények között, a PoC adóvevők biztos hatótávolságot nyújtanak a telekommunikációs hálózatokon keresztül. Vannak rádió adóvevőid, de kicsi a hatótávolságuk? Az eChat adóvevőkkel egyetlen gombnyomással képes leszel arra, hogy az ország bármely pontján dolgozó munkatársakkal azonnal kapcsolatba lépj. Kihasználva az internet adta lehetőségeket (2G/3G/4G, vagy WiFi) az adóvevők korlátlan hatótávolságban képesek működni. Nem utolsó sorban zárt a rendszer, így véletlenül sem tévedhet idegen rádióhasználó a beszédcsatornádra.
 • Ipari kivitelű készülékek, hosszú üzemidő
  Magas IP védettség, ütésállóság és nagy kapacitású akkumulátorok, melyek a legzordabb körülmények között is képesek a biztos működésre. 


A készülékcsomag tartalma

 • 1db Caltta eChat E360 PoC rádió adóvevő
 • 1db akkumulátor (AB320)
 • 1db antenna (AF351)
 • 1db töltőtalp (AC320)
 • 1db adapter (SP-21B1201000-G)
 • 1db övcsipesz 
 • használati útmutató és adatvédelmi irányelvek


 

A termék ára tartalmazza az 1. év szerver használatának költségét.
A második évtől a szerver szolgáltatás éves hosszabbítása szükséges a további működéshez.

A termék ára nem tartalmazza a működéshez szükséges mobilinternet szolgáltatást (SIM kártyát). Ez a felhasználó saját (például flottás) előfizetetésű SIM kártyája is lehet, de választható ilyen kínálatunkból is. 

120 142 Ft
(94 600 Ft+ÁFA)
Kiegészítő termékek
Caltta eChat E360 kézi PoC adóvevő
Caltta eChat E360 kézi PoC adóvevő
120 142 Ft
(94 600 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés