PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Hytera PD405 digitális urh adó vevő

A Hytera PD405 walkie talkie a gyártó digitális urh adóvevő készülékcsaládjának belépőszintű változata. Szükség esetén a "hagyományos" analóg walkie talkie készülékekkel is együtt tud működni, így a Hytera PD405 ideális választás abban az esetben is, amikor egy meglévő,  "kiöregedő" analóg üzemmódú rádiórendszer korszerűsítése a cél, mivel analóg/digitális kevert üzemmódja fokozatos átállást tesz lehetővé. 

Igazi képességeit digitális üzemmódban tudja megcsillogtatni ez az IP55 védettségű, strapabíró, ugyanakkor elegáns kivitelű walkie talkie készülék. Ilyen a TDMA frekvencia hozzáférésnek köszönhetően a "hagyományos" analóg rádiókhoz képest dupla mennyiségben rendelkezésre álló rádiócsatorna, a körülbelül 10-20%-al megnövelt hatótávolság valamint közel kétszeres üzemidő.

A digitális kódolásnak illetve átvitelnek köszönhetően beszédérthetősége zajos környezetben is kiváló és olyan - az analóg készülékeknél megvalósíthatatlan funkciók is elérhetővé válnak így, mint a privát hívás lehetősége, a korlátlan számú beszédcsoport kialakítás és a hívás prioritások kezelése.

Frekvencia tartomány: VHF 136 – 174 MHz vagy UHF 400 – 470 MHz
Adóteljesítmény: 5W ( UHF: 4W )
Csatornaszám: 256 , 3 zónára osztható
Üzemmód: Analóg vagy digitális (DMR)
Készülékház: IP55 védettségű
Átjátszó nélküli üzem lehetősége ( Direkt mód )

A készülékcsomag tartalma:

1db Hytera PD405 walkie talkie készülék
1db LiIon akkumulátor
1db hálózati gyorstöltő
1db ővcsipeszRendszer
Rendszer
Garancia
2 év
Beszédtitkosítás
Igen
Extra garancia
Sikertermék !
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!