Hytera VM750D testkamera és PoC rádió adóvevő

Hytera VM750D testkamera és PoC rádió adóvevő

160°DIAGONÁLIS LÁTÓMEZŐ
A szuper-széles látószögű kamera lehetővé teszi, hogy több objektumot nagyobb látószögben rögzítsen. A BWC még legfeljebb egy méter távolságból is képes megörökíteni a kézmozdulatokat közelről.

INTELLIGENS JELENETÉRZÉKELÉS
A BWC magában foglalja a többfunkciós érzékelőt, amely automatikusan riasztást küld a központba, ha érzékeli a Man down, occlusion, stay-long, szétszerelést.

NFC-KOMPATIBILIS AZONOSÍTÓ ÁTKAPCSOLÁS
Az NFC (Near Field Communication) megvalósítja az azonosító átkapcsolást, mindössze az NFC-kártya BWC-hez tartásával. Ez leegyszerűsíti az azonosító átkapcsolás folyamatát, növeli a BWC rendelkezésre állását, és csökkenti a felesleges kiadásokat.

LEGYEN POC RÁDIÓ
A BWC push-to-talk over cellular (PoC) rádióként szolgál. A 3G, 4G vagy WLAN hálózatokon keresztül ez a kamera lehetővé teszi, hogy egyszerűen a push-to-talk (PTT) gomb megnyomásával hanghívást kezdeményezzen. A fejlett zajszűrő technológiának köszönhetően a kamera a környezeti zajok eltávolítása mellett veszi fel a hangját.

GYORS POZICIONÁLÁS
A BWC gyors helymeghatározási szolgáltatást nyújt a GPS, a GLONASS, a BDS és az AGPS használatával együtt a nyilvános hálózatban. A fejlett helymeghatározó algoritmusnak köszönhetően a BWC gyorsan pontos helymeghatározást biztosít.

AES-256 TITKOSÍTÁS
A VM750D a fejlett AES-256 titkosítási technológiát alkalmazza a rögzített bizonyítékok (beleértve a képeket, hangokat és videókat is) helyi tárolóhelyen történő védelme érdekében.

320 040 Ft
(252 000 Ft+ÁFA)
Kiegészítő termékek
Hytera VM750D testkamera és PoC rádió adóvevő
Hytera VM750D testkamera és PoC rádió adóvevő
320 040 Ft
(252 000 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés