Hytera BP365 digitális urh adó vevő

A Hytera BP365 egy ultrakönnyű hordozható DMR és analóg üzemmódú UHF 430-470 MHz-es üzleti adóvevő. Digitális és analóg üzemmódot egyaránt támogat, így kompatibilis a DMR szabványú digitális és analóg rendszerekkel és készülékekkel.

A Hytera BP365 innovatív funkciókat kínál egy vékonyabb és könnyebb készülékházba, támogatja a DMR és az analóg üzemmódot is. Hosszú élettartamú akkumulátorral, a kategória legjobb hangzásával és robusztus házzal rendelkezik. A két slotos TDMA technológia lehetővé teszi, hogy két felhasználói csoport egymástól függetlenül, egy időben és ugyanazon a frekvencián kommunikáljon. Ezt az adóvevőt úgy tervezték, hogy növelje a hatékonyságot és a termelékenységet a szállodákban, logisztikában, kiskereskedelemben, üzleti szférában dolgozó felhasználók számára.

Hytera BP365 adóvevő legfontosabb jellemzők:

 • analóg és digitális üzemmódok
 • professzionális zajszűrő algoritmus
 • DMO két slotos TDMA technológia
 • kompakt készülékház
 • 4.5 cm ultra tömör antenna
 • "All-in-one" C típusú USB-port

Zökkenőmentes kommunikáció

Tapasztald meg a zökkenőmentes kommunikációt az egész munkahelyen a Hytera BP365 rádiókkal. Az erőteljes 3 W-os TX-teljesítménnyel és lenyűgöző, akár 0,18μV-os vételi érzékenységgel büszkélkedő termékcsalád lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a helyszíntől függetlenül könnyedén kapcsolatban maradjanak és üzeneteket cseréljenek. Akár egy nagy területű szupermarketben dolgozol, akár egy szállodában irányítod a műveleteket, vagy egy forgalmas raktárban koordinálod a logisztikát, ezek az üzleti hordozható adóvevők tiszta és megbízható kommunikációt biztosítanak a munkahely minden területén elhelyezkedő csapatok számára.

Gyors töltés útközben is

Tapasztald meg a hatékony energiagazdálkodást! A Hytera BP365 adóvevő beépített akkumulátorral rendelkezik, amely gyorsan, mindössze 2,5 óra alatt töltődik fel teljes kapacitásig, biztosítva, hogy mindig készen állj a megszakítás nélküli kommunikációra. Rövid, egyórás töltéssel lenyűgöző, 8 órás folyamatos használatra tehetsz szert, így egész nap hosszan és megbízhatóan működik.

Nincsen többféle porttal vagy kábellel bajlódás

Egyszerűsítsd a rádiókezelését a sokoldalú kialakítással. A kényelmes "egy port mindenre megfelel" kialakításnak köszönhetően a felhasználók könnyedén programozhatnak, frissíthetnek és tölthetnek eszközöket az adóvevő alján található C típusú USB-port segítségével. Nincsen többféle porttal vagy kábellel bajlódás - csak csatlakoztasd, és tapasztald meg a zökkenőmentes funkcionalitást. Ez az egyszerűsített funkció időt és energiát takarít meg, így a munka hatékony és sikeres elvégzésére összpontosíthatsz.

Hangos és tiszta hangzás

Élvezd a kristálytiszta hangzást, amikor a legnagyobb szükség van rá. Az akár 90 dB teljesítményű, 3 W-os hangszóróval felszerelt adóvevők biztosítják, hogy üzeneteid hangosan és tisztán hallhatóak legyenek. Ez a termékcsalád még a legnehezebb és legzajosabb környezetben is kiemelkedik a professzionális zajszűrő algoritmusnak köszönhetően. Mondj búcsút a kommunikációs akadályoknak, és élvezd a zavartalan beszélgetéseket kivételes hangminőséggel. Legyen szó akár egy nyüzsgő szupermarketről vagy egy forgalmas logisztikai létesítményről, a Hytera BP365 adóvevő kristálytiszta hangzást garantál, így minden helyzetben kapcsolatban maradhatsz kollégáiddal.

Költségmegtakarítás a két slotos TDMA technológiának köszönhetően

A Hytera BP365 adóvevő az innovatív két slotos TDMA technológiának köszönhetően lehetővé teszi, hogy két felhasználói csoport egymástól függetlenül, egyidejűleg ugyanazon a frekvencián kommunikáljon. A rendelkezésre álló frekvenciapontok hatékony kihasználásával optimalizálhatod a kommunikációs erőforrásokat, csökkentve a további frekvenciahasználat szükségességét, ezzel költségmegtakarítást eredményezve.

Hytera BP365 adóvevő doboz tartalma:

 • 1 db Hytera BP365 adóvevő
 • 1 db övcsipesz
 • 1 db csuklószíj
 • 1 db töltő adapter
 • 1 db USB kábel
Garancia:
2 év
Extra funkció:
kompakt méret
81 788 Ft
(64 400 Ft+ÁFA)
Hytera BP365 digitális urh adó vevő
Hytera BP365 digitális urh adó vevő
81 788 Ft
(64 400 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés