+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

Blog

PoC rádió kisokos
28
Febr

A PoC rádiórendszerek egyre népszerűbbek Ügyfeleink körében. Ebben a cikkben a leggyakrabban felmerülő kérdéseiket illetve rá adott válaszainkat gyűjtöttük össze.

Bemutatkoznak a Vokkero intercom rendszerek
01
Febr

Professzionális URH adóvevőink az ipar, a mezőgazdaság és a szolgáltatási szektor minden területén megállják a helyüket, azonban van néhány olyan speciális felhasználási hely, ahol a megbízható működés valamint kiemelkedő beszédérthetőség mellett a szabadkezes használat lehetősége is elsődleges szempont. Ezekben az esetekben intercom rendszer használatát javasoljuk Ügyfeleink számára.

Megérkezett a Motorola CLP446 adóvevő utódja !
14
Aug

Több csatorna, hosszabb üzemidő, megerősített, a MIL-STD 810 H katonai szabványnak is megfelelő védettségű készülékház jellemzi a Motorola futurisztikus kinézetű, engedély nélkül használható új adóvevőjét. Bővebb infó ide kattintva.

Új multimode adóvevő a Hytera kínálatában !
07
Aug

Hytera PDC550 multimode adóvevő az UHF sávú, digitális (DMR) adásmódja mellett PoC rádióként is képes üzemelni, így használója a telephelyi digitális rádióhálózatok használata mellett a földrajzi kötöttségek nélküli, országos illetve európai lefedettségű PoC rádiórendszert használva is kommunikálhat hasonló készülékekkel.

Yaesu reprádió akció
12
Júl

Vásárolj Yaesu FTA-450L , Yaesu FTA-550L illetve Yaesu FTA-750L reprádiót webáruházunkban és a magyarországi repterek frekvenciáit díjmentesen programozzuk a készülékedbe !

Beköszönt a digitális korszak a hajózási sávú rádiórendszerekben is ?
29
Máj

Legalább is erre utal az ECC ( European Electronic Communications Committee = Europai Elektronikus Hírközlési Bizottság ) májusi hírlevelében olvasható cikk, mely szerint a szervezet megvizsgálta az 1959 óta érvényben lévő hajózási célú VHF frekvencia sávban a digitális rádiózásra történő áttérés lehetőségét. A tervezet alapján a digitális hajózási adóvevő készülékeknek a következő tulajdonságokkal kell rendelkezniük:

Bemutatkozik a Kenwood új digitális pmr adóvevője a TK-3701DE !
15
Máj

A Kenwood nyugdíjba küldte közkedvelt digitális pmr készülékét a TK-3401DE -t, a most bemutatkozó adóvevő készülékben ennek utódját köszönthetjük.

#maradjotthon . . . és rádiózz !
27
Ápr

Motorola walkie talkie készülékeinket népszerűsítő kampányunkat ide kattintva tekintheted meg.

A Hytera is beszállt a koronavírus elleni harcba
20
Ápr

A kínai gyártóóriás, - mindamellett, hogy urh adóvevő készülékei a világ számtalan pontján segítik a járvány elleni küzdelmet -, mérnöki,- illetve gyártási kapacitásának egy részét is ennek szolgálatába állította.

10+1 érv, amivel meggyőzheted a főnöködet
10
Ápr

... hogy URH adóvevőket használjatok a munkairányításhoz.

A Motorola walkie talkie-n én mindenkit hallok, de a barátaim engem nem hallanak. Mi lehet az oka ?
03
Ápr

Most tekintsünk el az elromlott vagy beázott mikrofonoktól és egyéb áramköri hibáktól, hiszen ezek a legritkább okozói a címben vázolt jelenségnek. Az esetek túlnyomó részében a "hiba" nem más mint egy beállítási probléma !

Bemutatkoznak a Hytera POC valamint Multi Mode adóvevői
12
Márc

A blog bejegyzésünkben megtekinthető videoban bemutatjuk a Hytera PoC valamint Multi-Mode rádióit.

VIII. Győri Bencés Bál
11
Febr

Február elején immáron 8.-ik alkalommal rendezték meg a Győri Bencés Bált. Megtiszteltetés a számunkra, hogy idén is URH adóvevőkkel segíthettük a rendezők munkáját.

Az InterContinental Budapest a Motorola ultravékony adóvevőit választotta
16
Nov

Az InterContinental Budapest a városközpontban található, ablakaiból lélegzetelállító panorámát kínál a Dunára, a budai várra és a mögötte elterülő hegyekre. E lenyűgöző ötcsillagos szállodában 18 exkluzív lakosztály, egy elnöki lakosztály, valamint 402 gyönyörű szoba kapott helyet, amelyek többségéből a vendégek a folyóra néző, mesés kilátásban gyönyörködhetnek.