Meghalt a király, éljen a király!

Meghalt a király, éljen a király!

A Motorola DP1400 a professzionális urh adóvevő piac egyik legsikeresebb készüléke volt, hiszen csak Európában több mint 1.000.000 darabot értékesített belőlük a gyártó. Nemrégiben bemutatták utódját a Motorola R2 névre hallgató készüléket.

Radio Systems
Radio Systems

A Motorola mérnökei megtartották az előd-modell kiváló tulajdonságait, és a korszerűbb hardver és szoftver technológiájuknak köszönhetően egy igazán "ütős" új kézi adó vevőt mutattak be.

- A strapabíró, IP54 védettségű készülék az újratervezett LiIon akkumulátornak köszönhetően könnyebb és vékonyabb lett. Bár az új akkumulátor nem csereszabatos a DP1400 aksijával, szerencsére az asztali töltőegység ugyan az maradt, így nem okoz gondot egy meglévő rádiórendszerben az új Motorola R2 készülékek érkezése.

- Változatlan maradt a készülék audio csatlakozója is, azaz a megszokott és jól bevált headset-ek illetve hangszóró-mikrofonok továbbra is használhatóak maradnak.

- A Motorola R2 új antenna készletet kapott, ennek és a megnövelt vevő érzékenységnek köszönhetően több száz méterrel megnövekedett a hatótávolság.

- Megnövelték a készülék memóriáját is, így immáron 64 csatorna áll a felhasználók rendelkezésére.

- Alapkiépítésben a Motorola R2 készülékek analóg üzemmódban működnek, tökéletesen együtt tudnak működni a gyártó DP1400 illetve CP040 készülékeivel, de egy fizetős licenszkulcs aktiválásáva digitális a üzemmód is bekapcsolható, így a meglévő rádiórendszerek fokozatos digitális átállása is megoldhatóvá vált.

Összefoglalva a Motorola R2 lett a gyártó új, belépő szintű professzionális URH készüléke, méltó utódja lesz az elnyűhetetlen Motorola DP1400-as szériának.

Webáruház készítés