Új csatornákkal bővült országos PoC rádió rendszerünk !

Új csatornákkal bővült országos PoC rádió rendszerünk !

A nyár utolsó napjaiban a "szokásos" éves karbantartás során jelentős bővítést hajtottunk létre országos lefedettségű PoC rádió rendszerünkön. A több mint duplájára növekedett szerver kapacitás lehetővé teszi, hogy az eddigi zárt, céges csatornák mellett új, tematikus csatornákkal bővítsük szolgáltatásunkat, melyek szabadon elérhetőek egyéni előfizetők részére is.

Radio Systems
Radio Systems

Elsőként három új csatornát hoztunk létre, így kamionos csatornával, polgárőr csatornával és hobbi rádiós csatornával bővült a hálózat, de nincs akadálya további csatornák létrehozásának sem, amennyiben azonos munkakörű vagy érdeklődési körű Ügyfeleink által erre igény mutatkozik.

Természetesen nem felejtkeztünk el céges ügyfeleinkról sem ! Számukra egy új diszpécser szoftver verzióval tudunk szolgálni.A magyar nyelvű diszpécser szoftver segítségével irodából, egy internet eléréssel rendelkező számítógépről is kapcsolat tartható a mozgásban lévő kollégákkal, térképen nyomon követhető aktuális földrajzi pozíciójuk és -akár több hónapra visszamenőleg- megtekinthető az általuk bejárt útvonal, visszahallgathatóak az elhangzott beszélgetések.

Webáruház készítés