Hytera HP705 digitális urh adóvevő

Hytera HP705 digitális urh adóvevő

A Hytera HP705 digitális urh adóvevő vékonyabb, könnyebb kialakítást kapott és olyan funkciókat, melyek túlmutatnak a digitális rádiózás standard szabványain. Az innovatív zajszűrés, a MIL-STD-810 G szabvány és az IP68-as besorolás hatékonyabb és megbízhatóbb kommunikációt biztosít nagy hangerővel és tiszta hanggal, nagy teljesítményű akkumulátorral, figyelemre méltó hordozhatósággal és robusztussággal a könnyű használat érdekében, számos környezetben és iparágban. Vékonyabb és könnyebb

Az optimalizált mechanikai kialakításnak és a kompakt lítium-polimer akkumulátornak köszönhetően (amely diszkréten illeszkedik a HP70X kialakításába) a rádió mindössze 29,5 mm vastagságú és 290 g tömegű.

Magasabb hangerő, tisztább hang

A HP70X magasabb hangerőt és tisztább hangot biztosít az optimalizált előre néző hangszórónak és az AI-alapú zajszűrésnek köszönhetően, amely csökkenti a nem kívánt háttérzajt és üvöltést, valamint javítja a kommunikáció hatékonyságát.

Hosszabb akkumulátor élettartam

A HP705 a legújabb lítium-polimer technológiájú akkumulátor kapta, amely könnyebb és kisebb, mégis 24 órás üzemidőt biztosít (5/5/90), hogy stabil rádióműködtetést biztosítson a teljes műszak idejére.

Nagyobb lefedettség

A megnövekedett vevőérzékenység nagyobb lefedettséget biztosít és javítja a hangminőséget a gyenge jelű területeken.

Extrém strapabírás

Az IP68-as besorolásnak köszönhetően ellenáll víznek (2 méter mélységig 4 órán keresztül) és a 2 méteres betonra ejtésnek is, ezzel bizonyítva fizikai tűréshatárait a legkeményebb környezetben is.

További tulajdonságok:

 

  • Nagyobb vészjelző gomb a könnyebb kezelhetőségért, ha a felhasználónak segítséget kell hívnia.
  • A Man-Down és a Lone Worker funkciók fokozott felhasználói biztonságot nyújtanak veszélyes környezetben.
  • Az IP68 és a MIL-STD-810 G szabvány biztosítja magas ellenállóképességét, kopásállóságát
  • PTT gomb, két programozható gomb és több gyorsbillentyű funkció biztosítja a kényelmes használatot.
  • A vízelvezetési-technológia lehetővé teszi, hogy a hangszóróüregbe kerülő víz függőleges helyzetben kifolyjon, így biztosítva a hang tisztaságát.
  • Az AI-alapú zajszűrés csökkenti a háttérzajt és javítja a beszédhangot. Az antimágneses kialakítás megakadályozza a gyártói létesítményekben keletkező fémhulladék abszorpcióját.Frekvenciasáv: 140-174MHz vagy 400MHz-470MHz ( kiviteltől függően)
Adóteljesítmény: 5W (VHF) / 4W (UHF)
Csatornaszám: 1024 ( 3 zónában elosztva )
Üzemmód: analóg vagy digitális (DMD)
Készülékház védettsége: IP68
Méret: 132 x 55 x 30 mm
Súly: 290g

Igen
Rendszer:
Rendszer
Garancia:
2 év
Extra funkció:
IP68 védettség
270 256 Ft
(212 800 Ft+ÁFA)
Hytera HP705 digitális urh adóvevő
Hytera HP705 digitális urh adóvevő
270 256 Ft
(212 800 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés