PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Hírek, érdekességek

Hytera digitális adóvevők segítik az Erzsébetvárosi Közterület-Felügyelők munkáját.

2017.11.21 12:23

Budapest VII. kerületében az elmúlt évben 148%-al növekedett az online szállásfoglalások száma az Airbnb portál felmérése szerint.
Ez a hatalmas turistaforgalom a főváros legkisebb területű, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerületében egyre nehezebb feladatok elé állítja Erzsébetváros Rendészeti Igazgatóságának munkatársait is.

Szükségessé vált az eddigi, mobiltelefon hívásokra épülő irányítási rendszer korszerűsítése, a Műveleti Központ és a Járőrök kommunikációjának felgyorsítása illetve egyszerűsítése, valamint a mobiltelefonon ezidáig nem kivitelezhető több résztvevős csoport-kommunikáció biztosítása.A tesztelést követően az Igazgatóság választása a cégünk által forgalmazott Hytera digitális rádiórendszerre esett, mivel a gyártó DMR rendszerű készülékei "elnyűhetetlennek" bizonyultak , megbízható rendszert alkottak és alkalmasak voltak az elvárt "extra" igények biztosítására, mint például a nagyfokú beszédtitkosítás, a több diszpécser munkahelyről távkezelhető átjátszóállomás, a Járőrök mozgásának térképes megjelenítése és a segélyhívások kezelésének lehetősége.