Icom IC-F2000 urh adó vevő

5(1 vélemény)
Icom IC-F2000 UHF kézi adóvevő
Icom IC-F2000 UHF kézi adóvevő
Icom IC-F2000 UHF kézi adóvevő
Icom IC-F2000 UHF kézi adóvevő

Icom IC-F2000 urh adó vevő

5(1 vélemény)
Raktáron 
51 700 Ft+ÁFA (br. 65 659 Ft)

A féltégla méretű adóvevőknek leáldozott az ideje !

Az Icom IC-F2000 készülékek 24.5mm -es "vastagsága" és 240g -os súlya nem csak elegáns megjelenést hanem kényelmes viseletet is biztosít, mindezt IP67 védettségű készülékházban. Mit is jelent ez ? Az 'F2000-es kézi adóvevők 30 percig károsodás nélkül elviselik a vízbe merülést 1 méter mélységig. Ez természetesen nem a normál üzemi állapotuk, de biztos lehetsz benne, hogy egy kis eső, pára, por és kosz meg sem kottyan nekik !

Kapcsolj a tizenhatos csatornára !

A készülékek 16 csatorna használatára alkalmasak, melyekek az adóvevő tetején található csatornaváltóval választhatóak ki. A csatornákhoz nem csak különböző fekvenciákat, hanem szelektív hívó kódokat is be lehet programozni, így elválaszthatod a különböző munkacsoportokat, például az egyes csatornán a raktárosok, a kettesen a biztonságiak, míg a hármason a takarítók beszélgethetnek, egymás zavarása nélkül.

Biztonságból jeles !

Az Icom IC-F2000 adóvevők beépített mozgásérzékelővel rendelkeznek, mely detektálni tudja a készülék mozgását (mozgatását) illetve dőlésszögét. A baleset vagy rosszullét miatt meghatározott ideig nem mozgó illetve fekvő állapotú adóvevő segélyhívást küldhet a többi készüléknek. Az 'F2000 adóvevők biztonsági funkciói között megtalálható az u.n lone worker üzemmód is, mely a vasútvezetők éberségi rendszeréhez hasonlóan elven működik, meghatározott időnként történő gombnyomás hiánya váltja ki a segélyhívást.

Kiváló 5-ös minőségben veszem az adásod !

A készülékek 800mW-os erősítője a beépített 36mm-es hangszóróval igazi nyerő párost alkot, mely kristálytiszta beszédátvitelt és kiváló beszédérthetőséget biztosít zajos környezetben is.

Illetékteleneknek tilos a belépés !

Az Icom IC-F2000 készülékek CTCSS, DTCS, SEL5 jelzésrendszerrel vannak felruházva, mely az illetéktelen adások kiszűrése mellett szelektívhívás funkciókra is alkalmassá teszi őket. A beépített inverziós beszédtitkosító pedig a kiváncsi fülek ellen védi a beszélgetéseiteket.

Egy adóvevő, mely később fárad el mint a gazdája !

Az alaptartozék 1570mAh kapacitású LiIon akkumulátor akár 14 órás üzemidőt* is biztosít a készüléknek. Ha számodra ez nem elég, a munka szünetében rakd rá az adóvevőt az intelligens gyorstöltőre, hogy utánna újult erővel állhasson munkába, vagy válassz hozzá 2000mAh kapacitású akkumulátort !
* Adás:Vétel:Csend=5%:5%:90%, fogyasztás csökkentő üzemmód bekapcsolt állapotban


A készülékcsomag tartalma:

1db rádió, 1db antenna, 1db Li-Ion akkumulátor, 1db övcsipesz, 1db gyorstöltő


Üzemmód
analóg
Garancia
2 év
Házhozszállítás
INGYENES
Szállítási idő
RAKTÁRRÓL

Működési frekvenciasáv: 400MHz-470MHz (UHF)
Adóteljesítmény: 4W
Szabadkezes működés lehetősége ( VOX )
Beépített mozgás szenzor ( lone worker és man down funkciók )
Hosszú készenléti idő
Használható jelzésrendszerek: SEL 2/5, CTCSS, DTCS, DTMF
IP67-es szabványnak megfelelő (por ellen védett, vízbe meríthető )
Méret: 52.2 x 111.8 x 24.5 mm
Súly: 240g

Gyártó
Icom
Frekvenciasáv
UHF
Adóteljesítmény
4W
Extra funkció
IP67 védettség
Titkosítás
Igen

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Túri Zoltán
2015.04.02
 - 11:07
Már megrendeltem egy készüléket a webáruházból, amikor levélben kaptam alternatív ajánlatot. Ekkor telefonon átbeszéltük az eladóval, hogy mire is van szükségünk pontosan, így jutottunk el ehhez a típushoz, ami jóval komolyabb mégis olcsóbb.
Az adóvevők nagyon profik.
Még egyszer köszönöm!
Előnyök:
Hátrányok: