Vokkero Guardian Standard intercom készülék

A Vokkero Guardian Standard a gyártó vezeték nélküli intercom rendszereinek ( konferencia rendszereinek ) ipari és üzleti felhasználásra javasolt készüléke. Az engedély nélkül használható frekvencián üzemelő intercom állomások kristálytiszta, full-duplex beszédkapcsolatot biztosítanak korlátlan számú készüléknek, akár 1200 méteres hatótávolsággal.

Frekvenciasáv: 863MHz
A használt frekvenciasáv engedély nélkül használható az EU tagállamokban, így bárhol üzemeltethetőek ezek a kommunikációs eszközök.

Kiépített infrastruktura nélkül működő rendszer
A Vokkero intercom készülékek használatához nem szükséges erősítők vagy bázisállomások kiépítése. Az egységek közvetlen kapcsolatban vannak egymással.

Digitális, titkosított rádiókapcsolat.
A Vokkero által kifejlesztett rendkívül kis késleltetésű digitális átvitel valamint háttér-zaj szűrési funkciónak köszönhetően kristálytiszta beszédátvitelt biztosít a rendszer ipari szintű titkosítással védve az illetéktelenek ellen.

Korlátlan számú felhasználó
Egy rendszeren belül egyidejűleg üzemeltethető intercom állomások száma nincs korlátozva és bármikor bővíthető.

Full-Duplex beszédkapcsolat, szabad kezes használat
Az intercom készülékek használatához nem szükséges adásgomb vagy egyéb kezelőszerv használata, a csatlakoztatott headsettel a felhasználó mind két keze szabad marad.

Csatornaszám: 10
A Vokkero készülékek 10db előre beállított rádiócsatornával rendelkeznek. Különböző csatornára állítva több intercom rendszer is üzemelhet egy adott helyszínen, egymással párhuzamosan. Az egyes csatornákhoz különböző adóteljesítmény van gyárilag hozzárendelve, így kisebb hatótávolság igény esetén, egy kisebb teljesítményű csatornát használva az üzemidő jelentősen megnövelhető. A csatornák beállítása a Vokkero Guardian Töltővel kényelmesen, egyidejűleg több készüléken, szaktudás nélkül elvégezhető.

Hatótávolság: akár 1200m 
A legnagyobb adóteljesítményt biztosító csatornát használva, kedvező környezeti körülmények között akár 1200 méteres hatótávolság is elérhető az intercom készülékek között.

Hangátvitel: 8kHz-ig
A telefonok hangminőségénél ( melyek csak kb. 3kHz-ig terjedő sávszélességet biztosítanak ) jelentősen tisztább és életszerűbb beszédátvitelt tesz lehetővé.
 
4db egymástól elkülönített beszélgető csoport használata
A rendszerben használható tíz darab csatorna mindegyikén további négy darab "alcsatornát" is létre lehet létrehozni, így a felhasználók könnyedén különféle beszélgető csoportokba oszthatóak. 

Alarm funkció: vibrálással vagy hangjelzéssel
A nem fogadott hívásokat a készülék hangjelzéssel vagy vibrálással jelzi a használójának, utóbbi zajos környezetben jelenthet nagy segítséget.

Mobiltelefon kapcsolat lehetősége (opcionális)
A Vokkero intercom készülékekhez mobiltelefon is kapcsolódhat a beépített BlueTooth egység segítségével. A mobiltelefonra érkező hívások az intercom készülékkel, a headset-en keresztül fogadhatóak, sőt egy gombnyomással a többi intercom állomás is bekapcsolódhat a beszélgetésbe.   

Áramellátás: LiPo akkumulátor
Az intercom készülékek nagy kapacitású LiPo akkumulátorral rendelkeznek, mely 10-12 órás üzemidőt biztosít a számukra. A lemerült akkumulátorok a négy darab készülék egyidejű töltését biztosító Guardian Töltő -vel négy óra alatt elvégezhető.

Méret: 70 x 110 x 28 mm
Súly: 190g

Az intercom készülékekhez a töltőt és a headset-et külön kell megrendelni !

Amennyiben nagyobb sávszélességű beszédátvitelre és erősebb titkosítási algoritmusra van szükséged, válaszd a 16kHz-es átvitelt ( HD hangminőséget ) és katonai szintű titkosítást biztosító Vokkero Guardian Plus készüléket
336 804 Ft
(265 200 Ft+ÁFA)
Kiegészítő termékek
Vokkero Guardian Standard intercom készülék
Vokkero Guardian Standard intercom készülék
336 804 Ft
(265 200 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés