PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Gyakori kérdések, válaszok

Meg lehet nézni és ki lehet próbálni az adóvevőket vásárlás előtt ?

Radio Systems
Radio Systems
2017.11.11 12:46
Meg lehet nézni és ki lehet próbálni az adóvevőket vásárlás előtt ?

Természetesen ! Irodánkban a legtöbb adóvevőből van bemutató darab, ezek kézbe foghatóak, megtekinthetőek, megnyomkodhatóak. Mivel a demó készülékekkel felvértezve - egy finom kávé mellett - mi is sokkal hatékonyabban tudunk segítséget nyújtani a megfelelő készülék kiválasztásában mint telefonon vagy email-ben, javasoljuk, hogy látogass meg minket bemutatótermünkben !

Az adóvevő készülékek hatótávolságát a környezeti tényezők, például a beépítettség jelentősen befolyásolhatják, ezért ha nem vagyunk 100%-osan biztosak abban, hogy a javasolt készülékek üzembiztos kommunikációt biztosítanak számotokra, helyszíni próba elvégzését szoktuk javasolni. Ez kisebb telephelyekre díjmentes bemutató készülékeink néhány napos kikölcsönzésével történik, nagyobb méretű objektumokban - ahol vélhetően átjátszó állomás telepítésére is szükség lehet - kollégáink is a rendelkezésetekre állnak a próba során.

Kollégáink és bemutató készülékeink gyakran "külső munkán" dolgoznak,ezért kérjük, hogy személyes látogatásodat illetve bemutató készülék / helyszíni próba igényedet megelőzően minden esetben egyeztess időpontot velünk !