Caltta PH600 digitális urh adó vevő

A Caltta PH600 egy kompakt méretű digitális kézi adó vevő.
 

DMR Tier II digitális rendszer
A DMR rendszer egy szabványos digitális rádiórendszer, melyet a vezető urh adó vevő gyártók többsége támogat, így a Caltta PH600L készülék alapfunkcióiban együtt tud működni a Motorola MotoTRBO illetve Hytera digitális készülékekkel is. Tier II olyan rádióberendezéseket jelöl, melyek a professzionális URH sávokban működnek, közvetlen összeköttetéssel az adó vevő készülékek között, vagy szükség esetén átjátszó állomásokon keresztül.

TDMA átvitel 
A Caltta PH600L adó vevő -mint minden DMR rendszerű készülék- úgynevezett időréseket használ a kommunikáció során. Ennek gyakorlati haszna, hogy egy adott frekvencián egyidejűleg két beszélgetés folyhat egymás zavarása nélkül. A digitális adó vevő készülékek ezt úgy valósítják meg, hogy a két beszélgető csoport készülékei felváltva használják az adott rádiófrekvenciát, mindezt olyan gyors váltásokkal, hogy a felhasználó nem veszi észre, hogy egy másik csoporttal osztozik a rádiócsatornán.

Egyszerű migráció
A Caltta PH600L adó vevő készülékek digitális üzemmódjukon kívül analóg üzemmódban is képesek működni, így akár a meglévő, "régi" készülékekkel is együtt tudnak működni, azaz lehetővé teszik a fokozatos digitális átállást.

Nagy hangerő és kristálytiszta beszédátvitel 
A beépített nagy teljesítményű előlapi hangszórónak valamint a speciális AMBE+ kódolásnak köszönhetően a CalttaPH600L készülékek kristálytiszta beszédátvitelt és kiváló beszédérthetőséget biztosítanak zajos környezetben is.

Nagy kapacitású LiIon akkumulátor 
A Caltta PH600L digitális adó vevő készüléket nagy kapacitású LiIon akkumulátorral és hálózati gyorstöltővel szállítjuk. A 2600mAh kapacitásnak köszönhetően ezek a készülékek akár 20 órás üzemidőt is biztosítanak, körülbelül 3 órás töltést követően.

Mandown vészhelyzeti funkció  
A Mandown funkciót igény esetén szervizünk aktiválja a Caltta PH600L készülékekben. Aktiválását követően a digitális adó vevő észleli, ha fekvő helyzetben van - azaz gazdája vélhetően balesetet szenvedett és/vagy összeesett - és ezt egy automatikus segélyhívással jelzi a többi állomás számára.

Strapabíró kivitel
A Caltta PH600L digitális adó vevő készülékek IP68 védettségű készülékházzal rendelkeznek, azaz teljes mértékben védettek por ellen, és a rövid ideig történő vízbemerülést is elviselik. (0,15–1 m között 30 percig)
Megfelelnek a szigorú MIL STD-810G kartonai szabványnak is, ezért ezek a készülékek mostoha ipari körülmények közepette is megállják a helyüket.

Beépített GPS és BlueTooth komunikáció lehetősége

A készülékcsomag tartalma:

  • 1 db Caltta PH600 digitális adó vevő
  • 1 db antenna
  • 1 db övcsipesz
  • 1 db hálózati gyorstöltő
  • 1 db 2600 mAh Li-Ion akkumulátor

 

Rendszer:
Rendszer
Extra funkció:
kompakt méret
145 288 Ft
(114 400 Ft+ÁFA)
Kiegészítő termékek
Caltta PH600 digitális urh adó vevő
Caltta PH600 digitális urh adó vevő
145 288 Ft
(114 400 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés