Hytera BP515 digitális urh adóvevő

Hytera BP515 digitális urh adóvevő

A Hytera BP515 UHF DMR kézi adóvevő egy digitális és analóg üzemmódokat támogató, 64 programozható csatornával rendelkező adóvevő. A készülék 400-470MHz között programozható, és kompatibilis a meglévő digitális és analóg rendszerekkel és terminálokkal. Az USB-C típusú csatlakoztathatóságnak köszönhetően az 1500mAh-ás Li-ion akkumulátor 100%-os feltöltése 1,8 óra alatt elvégezhető.

DIGITÁLIS ÉS ANALÓG KOMPATIBILIS

Támogatja a digitális és analóg üzemmódokat, kompatibilis a meglévő digitális és analóg rendszerekkel és terminálokkal. Az olyan hatékony digitális funkciók, mint az elsőbbségi megszakítás, az alapszintű titkosítás, a szöveges üzenetküldés, a roaming, javítják üzleti szolgáltatásod. A BP5 sorozat a készülék kategóriájában megszokotthoz képest nagy hatótávolsággal és 64/128 csatornával rendelkezik, így a csoportos kommunikáció rugalmasabbá válik.

ELLENÁLLÓ KÉSZÜLÉKHÁZ

Kopás- és karcálló test, szabványos IP54 por- és vízálló; nagyméretű billentyűkialakítás, jó kezelhetőség még kesztyűben is.

TISZTA ÉS NAGY HANGERŐ

Könnyű és kompakt, beépített intelligens zajcsökkentő algoritmussal a nem kívánt háttérzajok kiküszöbölésére, támogatja a háromszintű zajcsökkentés beállítását, így még akkor is tisztán érthető a hang, ha a másik fél zajos környezetben beszél. 3W-os nagy teljesítményű hangszóró, amelynek hangereje akár 90dBA, a hang tiszta és nagy hangerejű még zajos és egyéb zord körülmények között is; jó zaj-elnyomó képesség, még akkor is, ha sok ember használja az adóvevőt ugyanabban a szobában, nem lesz bosszantó üvöltő hang.

HANGBEMONDÁS

Hangbemondás jelzi vissza a programozható gombok működését vagy a nem kijelzős rádiók csatornaváltását.

A LEFEDETTSÉG NÖVELÉSE

A Hytera BP515 nagy érzékenységű vételi modullal és nagy hatékonyságú monopólusú antennával rendelkezik a rádióhullámok terjedésének javítása és a jobb hívásélmény elérése érdekében még azokon a helyeken is, ahol a rádiójelek gyengék. A monopólus antenna egyedi vastag csavarmenetes kialakítással rendelkezik, és nem könnyű eltörni vagy meghajlítani, ez segít az antenna élettartamának növelésében és a sugárzás hatékonyságának növelésében a hagyományoshoz képest.

C-TÍPUSÚ TÖLTÉS

Használj Type-C töltő interfészt! Mobil tápegységgel használható az akkumulátor azonnali feltöltéséhez, így bárhol, bármikor munkába állíthatod.

NAGY ENERGIÁJÚ AKKUMULÁTOR

A BP5 sorozat nemzetközi hírű, jól ismert márkájú akkumulátorokat használ, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek. Az eredeti akkumulátor kapacitásának 80%-a még 500 töltési-kisütési ciklus után is megmarad. A rádiót 0%-ról 100%-ra mindössze 1,8 óra alatt lehet feltölteni. Az 1 órás töltés után a készülék 10 órán keresztül képes működni. A 10 W-os gyorstöltő biztosítja a biztonságos és megbízható töltést, amely zord környezetben, például magas vagy alacsony hőmérsékleten is képes működni.

FINOM MEGJELENÉS

Könnyű kialakítás, így könnyebb és vékonyabb, mint a hasonló termékek, könnyen hordozható és használható: kétszínű fröccsöntés, amely jól felismerhetővé teszi, és képes alkalmazkodni a felhasználó munkakörnyezetéhez és öltözködési szokásaihoz.

MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

A Hytera rendelkezik a világ legnagyobb professzionális kommunikációs gyártósorával, és minden egyes adóvevőt az Industry (ipar) 4.0 szabványoknak megfelelően gyárt. Szigorú beszállítói irányítási rendszerük tanúsítványa biztosítja, hogy minden egyes alkatrész megfelel a minőségellenőrzési követelményeknek a termékminőség állandóságának biztosítása érdekében.

KIVÁLÓ LEFEDETTSÉG

A Hytera BP515 adóvevő nagy érzékenységű vételi modullal és nagy hatékonyságú monopólusú antennával rendelkezik a rádiójelek terjedésének javítása és a jobb híváshatás elérése érdekében még azokon a területeken is, ahol a rádiójelek gyengék. Ezenkívül a monopólus antenna egyedi vastag csavarmenetes kialakítással rendelkezik, így nem könnyű eltörni és meghajlítani, ami segít az antenna élettartamának növelésében, valamint a hagyományos antennákhoz képest 10%-kal növeli a sugárzás hatékonyságát a rádiókommunikációs távolság növelése érdekében.

A Hytera BP515 UHF DMR kézi adóvevő doboz tartalma:

  • 1 db Hytera BP515 UHF 400-470 MHz DMR kézi adóvevő
  • 1 db Li-ion akkumulátor (1500mAh)
  • 1 db asztali töltődokkoló
  • 1 db EU szabványos hálózati adapter
  • 1 db szabványos UHF antenna
  • 1 db nylon szíj
  • 1 db övcsipesz
  • 1 db felhasználói kézikönyv
Rendszer:
Rendszer
Garancia:
2 év
100 330 Ft
(79 000 Ft+ÁFA)
Hytera BP515 digitális urh adóvevő
Hytera BP515 digitális urh adóvevő
100 330 Ft
(79 000 Ft+ÁFA)
Webáruház készítés