PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Yaesu FTA-450L repülési sávú adóvevő

A Yaesu FTA-450L egy népszerű, kedvező árú, a VHF COMM sávon üzemelő reprádió. A készülék alkalmas a 8,33 kHz-es keskeny sávú üzemre, 200db alfanumerikus memóriája illetve billentyűzete segítségével  a gyakran használt frekvenciák gyorsan elérhetőek. 

Menürendszere könnyen kezelhető, nagy méretű, háttérvilágított pontmátrix kijelzője szélsőséges fényviszonyok mellett is jól olvasható.

 

A készülékcsomag tartalma:

1db FTA-450L reprádió

1db LiIon akkumulátor

1db hálózati gyorstöltő

1db autós töltő

1db antenna

1db övcsipesz

1db repülési headset csatlakozó adapter kábel

1db elemtartó ( "AA" ceruzaelemről is üzemeltethető )

1db USB kábel

 

8.33kHz
Igen
Az alábbi termékeket ajánljuk hozzá kiegészítőként
Repülőtéri frekvenciák programozása
Vásárolj Yaesu FTA-450L , Yaesu FTA-550L illetve Yaesu FTA-750L reprádiót webáruházunkban és a magyarországi repterek frekvenciáit díjmentesen programozzuk a készülékedbe !

Promóciónk a 2020.07.15-ét követően webáruházunkban vásárolt készülékekre vonatkozik. A gyártó szállítási készségében történő változás esetén fenntartjuk a jogot a promóció módosítására illetve zárására.

A korábban,- illetve nem tőlünk vásárolt készülékek programozása díjazás ellenében történik.

A programozást csak igény esetén, kérésre végezzük el, melyet a megrendelést megelőzően, a KOSÁR gomb feletti lenyíló menüben lehet jelezni számunkra. (A repülőtér frekvenciák programozását: KÉREM / NEM KÉREM)

Díjmentes programozási szolgáltatásunk igénybevevője tudomásul veszi az alábbiakat:

- A magyarországi repterek frekvenciái publikus adatbázisokból származnak, pontosságukért felelősséget nem vállalunk !

- A programozás a készülékcsomag megbontásával, a rádiókészülék beüzemelésével jár, a vállalt 3 éves garancia megtartása mellett.

- A programozást szakszervizünk végzi, terheltségétől függően 1-3 munkanapon belül, így ezen készülékek esetében megnövekedett szállítási idővel kell számolni. 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!