PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Hírek, érdekességek

Megújult a Motorola MotoTRBO digitális rádiócsaládja

2017.06.27 13:35

A Motorola 2006-ban mutatta be digitális MotoTRBO adóvevő készülékeit. A készülékcsaládban a belépőszintű készülékektől az 1000 csatornás, 5-soros színes kijelzővel illetve teljes billentyűzettel ellátott adóvevőkig minden felhasználási területre megoldást találhatunk.Most a gyártó bejelentette "e" sorozatú készülékeit, melyeket a tőlük megszokott praktikussággal a típusszám végére "biggyesztett" "e" betűvel jelölnek. Ezek a készülékek - bár kívülről megtévesztésig hasonlítanak elődjeikre - számos újdonsággal rendelkeznek.


Tartósság - A Motorola mindig is híres volt elnyűhetetlen készülékeiről. Az "e" sorozat erre is rátesz egy lapáttal.. Az idáig IP55 védettségű készülékek IP57 védettségű-készülékházat kaptak, az IP67-es rádiók már IP68 védettek. ( az IP védettségi besorolásról itt olvashatsz ). Mit jelent ez neked? Ez azt jelenti, hogy ezek a termékek teljesen porállóak és vízállóak, illetve teljesen vízbe merülhetnek....

Akkumulátor élettartam - Akár nyolc órás, akár 12 órás váltásban dolgoztok, az "e" sorozatú készülékek nem hagynak cserben ! A továbbfejlesztett energia menedzsment funkcióval akár 29 órányi akkumulátor élettartam is elérhető !

Tiszta beszédhang - Akár irodában, akár az utcán vagy gyártósor mellett dolgozol, kiemelten fontos, hogy a környezeti zaj ellenére kiváló beszédérthetőséget biztosítson a rendszer. Mindezt szem előtt tartva a Motorola kifejlesztett egy intelligens beszédkódolási rendszert, amely automatikusan csökkenti a háttérzajt illetve ezzel párhuzamosan kiemeli a beszédet. A fejlesztőmérnökök külön figyelmet szenteltek az olykor zavaró szélzaj csökkentésének is.

Nagyobb hatótávolság - Azok, akik a hagyományos analóg készülékekről áttértek a digitális adóvevőkre, már megtapasztalhatták a körülményektől függően + 20...40% -al nagyobb hatótávolságot. Az "e sorozat" rádiók esetében ez akár nyolc százalékkal több is lehet.

Bluetooth - Számos rádióhasználó élvezte eddig is Motorola digitális rádióiban megtalálható Bluetooth kapcsolat előnyeit. A Bluetooth 4.0 használatával a csökkentett enegiafogyasztás illetve megnövekedett hatótávolság előnyeit is megtapasztalhatóak.

A Motorola MotoTRBO digitális készülékeket keresd termékválasztékunkban !