+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.hu

Blog

Bemutatkoznak a Vokkero intercom rendszerek

Radio Systems
Radio Systems
2020.09.18 16:11
Bemutatkoznak a Vokkero intercom rendszerek

Professzionális URH adóvevőink az ipar, a mezőgazdaság és a szolgáltatási szektor minden területén megállják a helyüket, azonban van néhány olyan speciális felhasználási hely, ahol a megbízható működés valamint kiemelkedő beszédérthetőség mellett a szabadkezes használat lehetősége is elsődleges szempont. Ezekben az esetekben intercom rendszer használatát javasoljuk Ügyfeleink számára.


Büszkén számolhatunk be arról, hogy 2020. szeptemberétől cégünk látja el a Vokkero intercom rendszerek magyarországi képviseletét !

A francia 
Vokkero cég a vezeték nélküli intercom rendszerek és csoportkommunikációs megoldások vezető gyártója,
készülékeik között megtalálhatjuk az ipari és szolgálató cégeknek, a rendezvények technikai személyzetének valamint a sporteseményeken a játékosok illetve játékvezetők speciális kommunikációs igényeihez tervezett intercom rendszereket egyaránt.

A 865MHz-es sávban működő, engedély nélkül használható digitális készülékek duplex, szabadkezes kommunikációt biztosítanak néhány száz méteres hatótávolságon belül, korlátlan számú felhasználó számára. Tucatnyi, különféle kialakítású headset-ek csatlakoztatható hozzájuk - a könnyű, egyoldalas headset-ektől kezdve a védőfelszerelés alatt is használható egységeken át a robbanásveszélyes környezetben használható ATEX minősítésű, zajvédős fültokokig bezárólag - így bármilyen felhasználói igényhez találhatunk megfelelő beszélőkészletet.

Bővebb információ ide kattintva.