PROFESSZIONÁLIS URH TÁVKÖZLÉSI RENDSZEREK

Őrzés, védelem

Őrzés-védelmi munkákhoz - függetlenül attól, hogy objektumvédelemről vagy személyvédelemről van szó - UHF sávú adóvevő készülékek használatát javasoljuk.

A készülék kiválasztásánál elsődleges szempont a megbízható működés valamint a diszkrét kivitel.

Telephelyek és iparterületek védelme esetében a fontos szempont a strapabíró kivitel is, a legkeresettebb készülékeink az alábbiak:

Motorola DP1400
Icom IC-F4002
Icom IC-F2000

Szállodák és  kiemelt objektumok védelménél valamint személyvédelemnél előtérbe kerül a diszkrét használat valamint a titkosított, lehallgatásvédett kommunikáció igénye is ezért ezekre a területekre digitális készülékek használatát javasoljuk. A digitális adóvevők a fentiek mellett sokkal kedvezőbb rádiócsatorna hozzáférési technológiát használnak analóg társaiknál így a váraltlanul megnövekedő rádióforgalmat illetve a több felhasználói csoport kialakítását is támogatják. Nem utolsó sorban "visszafelé" is kompatibilisek, azaz szükség esetén az analóg adóvevő készülékekkel is kommunikálni képesek. Legkeresettebb digitális készülékeink az alábbiak:

Hytera PD405
Hytera PD505
Motorola DP2400E
Motorola SL1600

Pénzszállításnál - ahol fontos szempont az állandó megbízható kapcsolat az akár több száz kilométerre elhelyezkedő központtal illetve az egyes objektumokkal - PoC rádióink használatát javasoljuk. Ezek a készülékek a mobiltelefon szolgáltatók hálózatán keresztül biztosítanak adóvevő funkciókat országos lefedettséggel. A diszpécser állomás a mozgó PoC készülékek helyzetének térképes megjelenítése mellett hangkapcsolatot is biztosít a mozgásban lévő készülékekkel és rögzíti a megtett útvonalat és a beszélgetéseket.

Legkeresettebb PoC rádió készülékeink az alábbiak:

Hytera PNC380PRO

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!